Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)
dostlar, abiler, kardeşler selamlar
bu gezinin sohbeti gayet güzel oldu. fakat izmit grubunun tamamının düşüncesi olarak rampa çıkmak, çamur geçmek, sudan çıkmak off-road araçlarımız için bir amaç olmayıp sadece bizi doğanın güzelliklerine, sonbaharın her rengine, ağaçlarda bu mevsimde açan çiçeği görmeye, 1 günde 4 mevsim yaşamaya, karda ilk yere basıp ilk iz bırakan olmaya, ateş ve sohbeti harlamaya, mangalı yakmaya, hamsiyi o biçim pişirip yemeye, üzerine kürek helva ve pişmaniye yemeye imkan veren bir araç olarak görüyoruz. bu sebeple de kardeşlerimizin defenderlere, nivaları, xj leri, suzileri, her ne ise adları bu gezidede diğerleri gibi bizi gitmek istediğimiz her yere götürdü. bundan emin olabilirsiniz. sonuçta hepsi 2 ton demirrrr ve 1 çuval civata değilmi... biz dağlarda araçlarımızla .....birşey yarıştırmıyoruz. kimseninde bu düşünceye sahip olduğunu düşünmüyorum (en azından izmit grubunda böyle) o bahsi geçen yeri, rampayı, dereyi, her nereyse istediğiniz zaman istediğiniz araçla gelin ve geçin. bunun hiçbir önemi yok bence. ama bizim geçen hafta sonu yaşadığımız sohbeti, dostluğu, araç çıkarmayı, paylaşımı, yardımlaşmayı, araba kırmama gayretlerimizi hiçbir zaman hiçbirimiz aynı şartlarda yaşayamayacağız. bu sebeple lütfen bence bu konu başlığı altında en azından şu araç bu araç , şu pilot bu pilot, şu lastik bu lastik sohbetlerini devam ettirmeyeyi rica ediyorum. beni, izmit grubunu ve özellikle sizi en iyi şekilde dağlarda temsil eden ( çünkü gezen ve geziye fiilen katılan) defenderle arkadaşları anladığınızı umarak;
yaşasın defender
yaşasın xj
yaşasın lada niva
yaşasın ford f250
yaşasın suzi
yaşasın jeep
yaşasın.........
diyorum.... kalın sağlıcakla...
bir başka gezide ve mekanda buluşmak üzere hepinizi izmit'te ağırlamaktan mutluluk duyarım(z).