İzmit Soğucak Yaylası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrtblc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,644

mrtblc

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Mayıs ayında İstanbul 'un baş uçunda kar görmek isteyenlere, hafif offroad gezisi yapmak isteyenlere, şiddetle tavsiye edilir. İzmit Soğucak yaylası.

DSCF2214.JPG

DSCF2216.JPG

DSCF2223.JPG

DSCF2217.JPG

Etiketler
Ynt: İzmit Soğucak Yaylası

Soğucak Yaylası Sapanca SAKARYA
900 dönüm kadar bir araziye sahip olan Soğucak Yaylası, 1.100 m. yüksekliğinde ve Sapanca'ya 17 km.dir.
Sapanca Sakarya Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde bir ilçe belediyesidir.

Ben de düzeltme yapacaktım ki serkan abi benden önce davranmış :smiley:

Hele kır çiçekleri açınca oluşan renk cümbüşü tadından yenmez ancak rakım itibariyle bahar biraz geç geliyor.. :smiley:

Merhabalar,
Yaylalar bizim yaylalarımız ne güzel, sadece yeşilin değil, her rengin birsürü tonunu görebilmek mümkün.Kolları yanlarına gelince dilleri tutulasıcalar su kenarlarını ve ovaları bitirdiler, bakalım yaylalara nezaman çıkmaya başlar gözü doymazlar.
Aslında varya o gözü doymazları yaylalara gezmek için bile koymayacaksınki anlasınlar neyin ne olduğunu.
Tüm yayla severlere (yayla severler zaten doğa severlerdir) selam olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Resimlerde ağaçların henüz yeşermediği dikkat çekiyor.Sanırım mayıs sonu daha güzel olur.Not aldım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri