İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meriçbager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,167

Etiketler

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Fotoğraflar gezinin çok güzel olduğunu anlatıyor gerçekten.

Ynt: İzoff; Yuvacık - Parsık - Kungul - Papaz Çayırı - Menekşe Defenderli Gezi (25 Ekim 2009)

Çok güzel bir gezi olmuş,
Dere,tepe,çamur,manzara hepsi var,
Anlatım ve görseller için çok teşekkürler.

sword7' Alıntı:
Fotoğraflar gezinin çok güzel olduğunu anlatıyor gerçekten.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çok güzel bir gezi olmuş,
Dere,tepe,çamur,manzara hepsi var,
Anlatım ve görseller için çok teşekkürler.

İyi dilekleriniz için teşekkürler

Birazda ben devam edeyim önce manzara fotolarıyla başlayayım

Burası Yuvacık soğuk su su yolu Beşkayalar

Burası menekşe yayla yolu üzerindeki küçük bir kestirme yol gerçi yok değildi biz her seferinde burdan geçe geçe yol oldu

burasıda Yuvacık baraj yolunda geç kalar bir arkadaşı beklerken bari birkaç foto çekelim dedik

yunus abi güzel bir gezi olmuş defenderlere nazar değmesin

Birazda karışık foto