KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yunus pazar günü erçova da gözlerimiz sizleri aradı sizin nerde olduğunuz çıktı. meriç abiyede çok selam..fotolar ve yerler harika geçen seneki gezi geldi aklıma gerçekten güzel bir geziydi.uyandırayım hamsilerde yağlandı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yunus teşekkürler, fotolar çok güzel
O yolların bir bölümü sanırım 28 Haziran'da birlikte Ercova'ya çıtığımız yollar
Birde o batan kamyonun şöförüne Allah akıl versin, ne arıyormuş oralarda acaba?
Ufuk abi doğrudur birkaç km aynı parkur
Hadi o batanı geçelim birde ordan aşa düşeni varmış bizde hayret ettik nasıl beçerdide koca komyonu aşa düşürdü biz gidince cıkarımışlardı sadece düştüğü yeri gösterdiler
;D ;D
Abi sizin parkur cok daha güzel okadar güzelki fotolarını bile koymuyoruz aman listede vaz geçenler olmasın diye ;D şaka biyana buralar hep güzel
Ne yapalım Göktuğ kardeşim zamanında dedelerimiz bizi buralara layık görmüş
Sende atlayacaksın Cj ye geleceksin buraları gezmeye he cj okadar yolu gelemez dersen , sen uçakla gel ben seni defender'ile gezdiririm ;D ;D
Yeni videolar var ma daha bende görmedim hazır olunca arasından birtanesini geleneksel yaparız ;D ;D
Öndercim tavuk sezonunu kapadık sıra hamsiye geliyor
Daha ne oldu bak Göktuğ kardeşim defender kullanmada bile başladı sıra sende artık ;D ;D
Evet karma gezilerede katılmak lazım
yunus pazar günü erçova da gözlerimiz sizleri aradı sizin nerde olduğunuz çıktı. meriç abiyede çok selam..fotolar ve yerler harika geçen seneki gezi geldi aklıma gerçekten güzel bir geziydi.uyandırayım hamsilerde yağlandı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serhat abi Ercova'daki etkinliğin bukadar kapsamlı olduğunu tahmin etmemiştim etkinlik sayfalarına göz atınca çok şey kaçırdığımızın farkına vardık . Hatta yolda bakan kamyon olmasaydı rotamız Ercova olacaktı rota değişince Menekşe tarafına gitmeye karar verdik
Zate bundan sonra Hamsi iyi gider
Sakaryalı dostlara selamlar ...
Yunus yine 10 numara gezi yapmışsınız LR team olarak tebrikler. Zaten Tekirdağ'dan vazgeçtiğinizde anlaşıldı bi atraksyon yapacağınız..paylaşım için teşekkürler...
Tüm Bager'lere selamlar...