Murat berk güneri aracı topladıktan bir süre sonra araca yükseltme koydu onun fotolarını buldum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77944.0 aşağıdaki linke bakarsan mutlu olurum.Ve aracını boyattıktan sonra aracın daha estetik görüneceğinden eminim.
Saygılar Bora
çalışmalarınızı tek solukta hepsini okudum elinize, emeğinize sağlık.
benim gibi defender toplama niyetindeki acemi insanlar için gayet güzel ve bilgilendirici olmuş
kazasız belasız ve güle güle kullanmanız dileğiyle
Derya bende dikkat dağınıklığı var hiperaktiviteye bağlı . Kusura bakma mesajını hızlı okuyup tam anlamamışim. Evet ! ne var ne yok ben ve hanim ile söküp taktık birde babam ile işten sevdiğim bir arkadaşım agir islere yardım ettiler sağolsunlar. Selamlar
Derya bende dikkat dağınıklığı var hiperaktiviteye bağlı . Kusura bakma mesajını hızlı okuyup tam anlamamışim. Evet ! ne var ne yok ben ve hanim ile söküp taktık birde babam ile işten sevdiğim bir arkadaşım agir islere yardım ettiler sağolsunlar. Selamlar
Aslında çok kolay sadece yardım edecek sabırlı insanlar lazım. Evet elektrik çok sıkıntılı ben 3 ay boyunca yakıt göstergesi kablosu ile hararet muşurini kablosunun bağlantılarını çözememistim sonradan yaptım. Ama kolay isteyen olursa yardimci olurum ))