Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen
redline erkek XL erkek XL 3 redline 53 160 yapildi. ok
omergin erkek XXL (iki adet) - - -
simurg2 erkek xl bayan s(yada xs) ----- ---- 100tl yapıldı. ok Öz atıldı
bcaliskan81 erkek XL ( bir adet) - ---- 1 kadir14 110 havale ok özelden
uda4a Erkek XL ------- 50 yapıldı ok özelden detayları yazdım
hagurel erkek L ------ 50 yapildi ok özelden bilgiler verildi
yusuf erdem erkek M 2 yazisiz
Tempus erkek 1 adet L- bayan 1 adet S ------ ----- -------------- ------------ ---------------
Bakkan Erkek M 50 tl yapıldı özelden
vadili erkek XL ----- --------- 50 tl ok özelde
fissek erkek L erkek L 3 fissek 16 210.TL ok özelde.
fissek erkek XXL ----- Samet ok.
moonwalker_arc erkek L erkek L ---- ------ 100 TL Yapıldı ok Özelden
Pajero sanki benim imalatım gibi takıntı oldu bende ama Toyota da güzel araç inkar edemem...yarışlara gelen dediğiniz BJ60 dan mı bahsettiniz sitede yapım aşamaları olan mavi araç http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64533.0 eğer buysa baya emek harcandı takip etmiştim hatta arayıp araçlar hakkında bilgi almıştım sağolsun iyi arkadaştı
yok o değil bizimki benzinli şu anda rengi kırmızı ( çele tepesini biliyorsanız orada takla attı. ) kırmızı bir kasa bulduk . gerçekten çok sağlam ve güvenilir araçlar . ben hem uzunyol hem ofroad için pajeroyu tercih ettim . sadece ofroad yapmak için çok ideal bir araç.sadece kasa biraz uzun geliyor araba kırılmıyor. fotolarını eklerim.
Boluda ki kırmızı Bj60 biliyorum tamam resimlerini görmüştüm biryerde Çele tepesinide biliyorum hep zirveye az bişey kala geriye döndüm bir türlü çıkmak nasip olmadı
BJ60 ile uzun yok çekilmez sürekli offroad da kullanmak gerek ben araştırdım onları 0-100 km ye çıkması baya bir zamanımı alıyor demişti Bartın'da bir arkadaş