KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Beyler pantolon numunelerini istedim bedene gore olcu yazıp buraya ekledigimde listeyi acariz. Evdeki gomlege baktim yeliş degil ama ben cekememişim toprak rengi gibi.
Bu arada benim araba hep sanayide tarigim durmadan ekliyorum. bugunde cocuklar tampondaki led sinyallerle parklari yaptilar. led teknolojısı nedir bilinmi?
bu arada beyler pantolondan herkez alabilir sakinca yok. ama gomlek bize ozel
umut dostum ben senden ruhsat sordunmu.. hatirlamiyorum ayip etmişim ama neyse simdi aldin kiralini sikinti yok. Bu arada kardeşinide biz aldik çaktirma.
Beyler pantolon numunelerini istedim bedene gore olcu yazıp buraya ekledigimde listeyi acariz. Evdeki gomlege baktim yeliş degil ama ben cekememişim toprak rengi gibi.
Bu arada benim araba hep sanayide tarigim durmadan ekliyorum. bugunde cocuklar tampondaki led sinyallerle parklari yaptilar. led teknolojısı nedir bilinmi?
yok abi biz teknojiye tersiz bizim sinyaller kandil yağı ile yanıyor ;D ;D bizim sanayiye gitmemize gerk yok çünkü sanayi bizim o bize geliyo hep sanayiden yana hiç sıkıntımız yok
benim PANTOLU unutma muco ;D ;D
umut dostum ben senden ruhsat sordunmu.. hatirlamiyorum ayip etmişim ama neyse simdi aldin kiralini sikinti yok. Bu arada kardeşinide biz aldik çaktirma.
Beyler uzerinde kendi markaniz yazmazsa giymem diyen sizsiniz sonrada bana sitem ediyosunuz. Yapan adamin telini paylaştim neden kendi takiminizi kurup gomlek yaptirmiyorsunuz ?
İlla bizim gomleklerden istiyorsaniz liste yapildigi zaman isminizi yazarsaniz sahip olabilirsiniz.
Gecen seferde olabilirdiniz sadece kirmizi numaraya sahip olamazsiniz. kiii bu sefer numara falanda yok. Herkez bedenini soylicek isteyen alacak.
Mücahit Kardeşim; Mont ve poların kalitesi mükemmeldi. Gömlek ve pantolonun da model ve bedenleri belli olunca
en az 1 pantolon ve 1 gömlek istiyorum. Kolay gelsin...