Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 287
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,238
Beyler ben bu ara seyrek girebiliyorum siteye, liste çıkınca biri bana telefon açsın lütfen.
Bende 2 pantolon bir gönlek istiyorum.

Etiketler
Beyler pantolon numunelerini istedim bedene gore olcu yazıp buraya ekledigimde listeyi acariz. Evdeki gomlege baktim yeliş degil ama ben cekememişim toprak rengi gibi.
Bu arada benim araba hep sanayide tarigim durmadan ekliyorum. bugunde cocuklar tampondaki led sinyallerle parklari yaptilar. led teknolojısı nedir bilinmi?

bu arada beyler pantolondan herkez alabilir sakinca yok. ama gomlek bize ozel :smiley:

umut dostum ben senden ruhsat sordunmu.. hatirlamiyorum ayip etmişim ama neyse simdi aldin kiralini sikinti yok. Bu arada kardeşinide biz aldik çaktirma.

RedlinE' Alıntı:
Beyler pantolon numunelerini istedim bedene gore olcu yazıp buraya ekledigimde listeyi acariz. Evdeki gomlege baktim yeliş degil ama ben cekememişim toprak rengi gibi.
Bu arada benim araba hep sanayide tarigim durmadan ekliyorum. bugunde cocuklar tampondaki led sinyallerle parklari yaptilar. led teknolojısı nedir bilinmi?

yok abi biz teknojiye tersiz bizim sinyaller kandil yağı ile yanıyor ;D ;D bizim sanayiye gitmemize gerk yok çünkü sanayi bizim o bize geliyo hep :D :D sanayiden yana hiç sıkıntımız yok :D :D
benim PANTOLU unutma muco ;) ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
bu arada beyler pantolondan herkez alabilir sakinca yok. ama gomlek bize ozel :smiley:

umut dostum ben senden ruhsat sordunmu.. hatirlamiyorum ayip etmişim ama neyse simdi aldin kiralini sikinti yok. Bu arada kardeşinide biz aldik çaktirma.

toyotamız yok ama toyota severiz.toyota lı dostlarımız var.olmadı bu kota şimdi:(

Müco patalonda,gömlekte çok güzel.Liste çıksında ekleyelim kendimizi. ;)
Umarım bu ay sonuna kadar hazır olur da hep beraber giyeriz. ;)

Dimi Recep abi inşallah bakalim..

Beyler uzerinde kendi markaniz yazmazsa giymem diyen sizsiniz sonrada bana sitem ediyosunuz. Yapan adamin telini paylaştim neden kendi takiminizi kurup gomlek yaptirmiyorsunuz ?
İlla bizim gomleklerden istiyorsaniz liste yapildigi zaman isminizi yazarsaniz sahip olabilirsiniz.
Gecen seferde olabilirdiniz sadece kirmizi numaraya sahip olamazsiniz. kiii bu sefer numara falanda yok. Herkez bedenini soylicek isteyen alacak.

RedlinE' Alıntı:

Estağfurullah kardeşim.Şehir içinde 60 kuruş yakan kralımız war artık :smiley:

Kardeşleri buluşturalım o zaman tez zamanda :D

Mücahit Kardeşim; Mont ve poların kalitesi mükemmeldi. Gömlek ve pantolonun da model ve bedenleri belli olunca
en az 1 pantolon ve 1 gömlek istiyorum. Kolay gelsin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.