Jant Lastik ve Makas Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan byseyyah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,418

byseyyah

Biz, yoldan gönüllü çıktık...
Yer
S İ V A S
Herkese merhaba .

1991 Toyota hilux 4x4 aracıma 16 inç 6x139,7 jant ve uygun lastik arıyorum. İkinci el, sıfır veya sitede bahsedilen el yapımı olması farketmez. Araştırmalarım sonucu eksi ofsetli olması tavsiye ediliyor. Ayrıca geçenlerde uğur beyin yeni aldığı cj sine taktığı parabolik denilen makaslara ihtiyacım var. Tecrübeli üyelerimizden yardım istiyorum.

Uzun zamandır uğraşıyorum, lütfen yardım edin.

Zaten bu site sizlerlede bu arayışım sonucunda tanıştım.Şimdiye kadar hemen tüm konuları okumaya çalışarak bilgi edinmeye çalıştım. Her ne kadar doğayı çok sevsemde bakış açım değişti. Artık gördüğüm yerleri sadece ne kadar güzel diye değil araçla burdan geçebilirmiyim, çıkabilirmiyim, inebilirmiyim diye nitelendirmeye başladım. Ancak dezavantajım aracımı hala istediğim düzeye getirememiş olmam, off-road yapabilmek ve sizler gibi keşif gezilerine çıkmak için arazi aracı olan bir grubun eksikliği. Ama çok kötü şekilde virüs kaptım gibime geliyor. Araç hazır olunca her zaman karşı çıkılmasına rağmen tek başıma gezilere başlayacağım.

Şimdiden yardım eden ve etmeyen herkese teşekkürler. En kısa sürede aracıma ait fotoları ekleyeceğim.

aracım :

TOYOTA HİLUX çift kabin 4x4
Benzin/lpg
4 silindir
2237 cc
karbüratörlü

Etiketler
Ynt: Jant Lastik ve Makas Arıyorum

sizin aracın aynısından geçen hafta ankaradan aldınmistanbulu altüst ettim ikci el jant aradım topkapı sanayide 15 olarak1 takım zor buldum aldım taktım. her 15 jant ta olmuyor ofseti uymuyor kanpanalara sürtüyor ben uyanı zor buldum belki ankara sanayide bulabilirsiniz bende makaslardan memnun degilim önler çok sert 4 ünüde söktürüp kavis verdirdim biraz yaylanmaya başladı ama yinede arayış içindeyim

Benim jantların orjinali 16 inch uzun zamandan beri araştırıyorum. 16 olması belki bir avantaj diye düşünüyorum. 15 jant dizellerde var bir arkadaş çok incede olsa flanş yaptırmış sorunu çözmüş. Sizdede sorun varsa deneyebilirsiniz. Bu arada aracınız hayırlı olsun biraz bahsedermisiniz.

istanbulda bostancı sanayi sitesinde tar otomotiv dediğinin modelde jantlar ithal ediyor. Tel:(0216) 574 69 93 nolu telefondan bizzat tarna yücel beyle görüşebilirsiniz. procomp marka jantların bayiliğini almış durumda size yardımcı olacağından eminim. bende kendisinden aldım 15x10'' 6x139.7 ebatında jantları. 16 ''leride mevcut elinde -24 mm ofsetli

radicale262' Alıntı:
istanbulda bostancı sanayi sitesinde tar otomotiv dediğinin modelde jantlar ithal ediyor. Tel:(0216) 574 69 93 nolu telefondan bizzat tarna yücel beyle görüşebilirsiniz. procomp marka jantların bayiliğini almış durumda size yardımcı olacağından eminim. bende kendisinden aldım 15x10'' 6x139.7 ebatında jantları. 16 ''leride mevcut elinde -24 mm ofsetli

Teşekkür ederim. En kısa sürede görüşmeye çalışacağım.

1100 ytl den başlıyor isteğine göre 200 ytl ye kadar var. ben tam takımını bijon somunları ve çemberleriyle(rings) beraber 1800 ytl ye almıştım. jantlar amerikan ve aliminyum

http://www.sahibinden.com/kredi_kartina_12_taksit_4_adet_good_year_wrangler_hp_at-10WQQaXQQ18259263WQQpXQQdisplayitem ilanımdaki lastikler belki işinizi görebilir

denizfeneri' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/kredi_kartina_12_taksit_4_adet_good_year_wrangler_hp_at-10WQQaXQQ18259263WQQpXQQdisplayitem ilanımdaki lastikler belki işinizi görebilir

İlginize teşekkür ederim, ancak mesaj tarihi geçen yıla ait ve ben sorunu çözdüm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.