Jeep Cherokee 4.0 Sport

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orchun41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,973

orchun41

Yeni Üye
Yer
Kocaeli
Hepinize merhaba arkadaslar,
ben ilk jeepimi almayı düşünüyorum 2000 model jeep cherokee xj 4.0 sport buldum 145.000de 22.000$ bu arac için nasıl bir fiyat bilgilendirirseniz sevinirim.

Etiketler

yorum için tesekkürler.genelde yeni model limited bulamadım cogunlukla eski modeller var 16 18 yasındaki cherokeelere güvenebilir miyim?

Ynt: Jeep Cherokee 4.0 Sport

orchun41 aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Saygılar..
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

orchun41 arkadaşım, yaş tercihini kullanacağın formata göre belirlemelisin. Eğer off-road için kullanacaksa ve bu amaca uygun modifiye edeceksen, aracın yaşı önemli değil. Benim xj 14 yaşında, 18 yaşında olanını da kullanan arkadaşlar var.
Asfalt ve binek araç ağırlıklı kullanacaksan, doğaldır ki, bütçen elverdiği kadar yeni araç olması tercih sebebidir.

Söylediğin araç için fiyat biraz yüksek gibi fakat gene burada da aracın durumu belirleyici etken olmalı. Km'si fazla fakat sadece asfalt ve uzun yolda kullanılmış bir aracı, km'si az ama hırpalanmış bir araca tercih etmek gerekir.

bu araç için bu fiyat bana da fazla gibi geldi...
ayrıca yeni modellerdeki vergiyi unutma yıllık 2-8 milyar civarı tutar motor hacmine ve modeline göre. aman bunu yabana atma...

bence bu istekler ve böyle bir bütçe için tahoe daha doğru bir tercih...

Tahoe ile xj'yi karşılaştırmak anlamsız. Uzun geziler için büyük araç isteniyorsa Tahoe uygundur. Ama biraz da off-road yapayım dediğinizde, boyutları nedeniyle kıvraklığı ve ekonomik/pratik modifiye imkanları nedeniyle xj derim. Yakıt tüketimini de unutmamak lazım.

peki bu araçların modifiye yapılmamış olanlarının 1996-2000 yılları arasında olanlarının fiyatları ne olmalı?

selamlar ben buhafta 2001 model xj aldım.limitedmış benim aldıgım sport country ile arasında ne gibi farklar var sadece aksesuar farkmı yoksa mekanık farklılıklarda varmı benımkınde elektrık koltuk ısıtma deri koltuk gıbı özellıkler var tam olarak hangı sınıf oldugundanda emın dıgılım.
bilgisi olan paylaşırsa cok sevinirim

ilk range roverım 78 modeldi ikincisi 87 model üçüncüsü 92 model şu anda sahibi olduğum xj ise 90 model.hiç bir zaman modeli kafama takmadım.paraylada çok alakalı değil.beğendim ve durumu iyimi tamamdır o zaman.yurt dışına gittiğim zamanlardada kullanılan arabalara bakardım çoğunluğu eski model ama bakımlı.adam arabayı alır bitene kadar kullanır.ama bizde ise herşey çabuk eskitildiği için ve eskiyle gezmek ayıplandığı için hep yeni olsun peşindeyizdir.bahanede hazır yeni sorunsuz olur dertsiz olur.sen bakamadıktan sonra o yenide dertli ve sorunlu olur.önemli olan eskiyi yeni gibi kullanmaktır.birde ihtiyacı belirlemek.sadece arazimi zaten yaşın hiç önemi yok.hem arazi hem asfaltmı yine yaş o kadar önemli değil.ama sadece şehir içi hava atmakmı eh ozaman zaten xj bakma git tahoe yada dengi bir araç al.evet ben 20 yaşındaki arabaya biniyorum ve hiç şikayetim yok.arabamda yeni modellerinde olan şeyler yok.ama görüntü aynı işlev aynı mekanizma aynı.efendim yenisi on yirmi beygir fazla.eh bu araba o kadar beygire muhtaçsa yazık.yahu ben acemi biri olarak haddimi yine aştım galiba.eh yazarken kimse dur demiyor.kimseyi kızdırmamış yada kırmamışımdır inşallah.
birde son söz.arabaya değil kendine güven.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR