Ynt: Jeep Cherokee (XJ) Yol Tutuş ve Fren Problemi
94 xj kullanıyorum. İlk aldığımda araç leylek gibi sekerek gidiyordu. Virajlarda ise allaha emanet...
Ön helezonlara uyduruk takozları koymuşlar, arka makaslara kavis vermişler...
Satan arkadaş bir de uyardı beni "aman ha ben bu nedenlerden satıyorum, kullanırken dikkat et" diye...
Aracımı alır almaz, istediğim markanın en donanımlı kitini (Skyjacker Double-Flex 3" Lift Kit) taktım.
Şimdi, İstanbul-Şile yolundaki tüm virajlara 100-120 km süratle ve hiç zorlanmadan girebiliyor araç.
Otomatik olan aracı off-road etaplarında düz vites gibi kullanıyorum.
Frene fazla yüklenmemek için vites küçültüyorum, su, çamur geçişlerinden sonra dikkat ediyorum, vs, vs...
Her gezi sonrası bakıma giriyor, kampanalar ve balatalar temizleniyor...
Alt yıkama, kuru yağlama ve alt takım tamamen kontrolden geçiriliyor. Cıvata somunlar bile kontrol ediliyor.
Belki şans, belki de bu bakımlardan; 20.000 km yol katettim ki en az 1/3'ü off-road etaplarındadır, ne fren sorunum oldu, ne yol tutuş, ne de viraj...
Bu iş biraz "yapacağın aktiviteye uygun modifikasyon" bilinci gerektiriyor, biraz da "ne kadar köfte o kadar ekmek" deyişindeki gibi "sağlıklı modifikasyon" bilinci...
Uğur çok doğru söyledi: Ne kadar çok asfalt - o kadar az off-road. Ne kadar çok off-road - o kadar az asfalt.
Birisini tercih etmek zorundasınız arkadaşlar... Bunlar, adı üzerinde "arazi taşıtı".
Bana göre off-road araçlarında aranan "lüks/konfor" kriteri; gezi sırasında/sonunda oluşan hasarla ölçülmelidir.
Hasar ne kadar az ise; O kadar lüks bir off-road aracıdır.