Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercanaslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,466

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen?

ysuha7yg.jpg

Yeni kit hazır

Izrafeel kardeşimin uygulaması bitmiş.
Zaten çok güzel olan cj si simdi süper olmuş değilmi :smiley:

10404894_639823662775973_5932321132653108999_n.jpg

10417828_639823659442640_1908660875468244117_n.jpg

10418461_639823666109306_8172899472697717115_n.jpg

Merhaba;

Tekrardan teşekkür ederim. Bence de güzel bir çalışma oldu. Hem baskı kalitesi, hem renk kalitesi , çözünürlük felan felan tamamen içime sindi.

Emin abi sana da teşekkür ederim :smiley:

ercanaslan' Alıntı:
abi kargoya verdim :smiley:

Kargom geldi teşekkür ederim. Özenli ve güzel bir çalışma olmuş.
Hediye olarak gönderdiğin diğer set için teşekkür edeyim mi etmeyeyeyim mi karar veremedim. Bende olmayan ekipmanların da sticker'ları var. Şimdi onları kullanmak için o ekipmanları da almak zorunda hissettim kendimi. Ramsey vinç, power take off vs, nereden bulacağım bunları :smiley:
Eline sağlık Ercan.

Ramsey vinç, power take off vs, nereden bulacağım bunları :smiley:

He he he .Bence "eWillys.com" dan işe başla.eBay'e de zaman zaman düşüyorlar ama fiyatlar uçuk oluyor.Sıkıntılı olan DANA 300 ün PTO ünitesini bulmak imkansız olmasada çok güç.Ya şanzumanı T-14,T-15,T18 veya T-98 yapıp side PTO bulacaksın yada araziyi DANA 18 yapacaksın,tabii o zaman arka dif de değişecek ve DANA 44 olacak vs.
Kısıcası sen o jeepi ucuz pahalı elden çıkar da sana temiz bir Willys bulalım.Hem Jeep'e bindiğini fark edersin hemde o stickerlerin daha fazlasına ihtiyaç duyacağın ekipmanları takar çalıştırırsın.

Buggy' Alıntı:
Kargom geldi teşekkür ederim. Özenli ve güzel bir çalışma olmuş.
Hediye olarak gönderdiğin diğer set için teşekkür edeyim mi etmeyeyeyim mi karar veremedim. Bende olmayan ekipmanların da sticker'ları var. Şimdi onları kullanmak için o ekipmanları da almak zorunda hissettim kendimi. Ramsey vinç, power take off vs, nereden bulacağım bunları :smiley:
Eline sağlık Ercan.
:smiley:))
Abi alemsin valla :smiley:

Cj si olupda masraf etmeden durulurmu napcaksın abi artık başa gelen çekilir:smiley:

Seyit, sen o DANA'ları boşver. Senin Willys boyadan çıktığında haber ver Tokat'a geleyim KUZU çevirelim. Dönüşte Willys'i yüklenir gelirim. Zaten evinin önüne bile parkedemiyorsun, hiç olmazsa EMİN ellerde diye için rahat olur.

Buggy' Alıntı:
Seyit, sen o DANA'ları boşver. Senin Willys boyadan çıktığında haber ver Tokat'a geleyim KUZU çevirelim. Dönüşte Willys'i yüklenir gelirim. Zaten evinin önüne bile parkedemiyorsun, hiç olmazsa EMİN ellerde diye için rahat olur.
Hahhahaha :smiley:

Buggy' Alıntı:

İstediğin kuzu olsun,o kolay ancak şu Willys ler de DANA sız olmuyor yani.Zaten '62 bakımdan çıksın CJ 5i satıp yerine birtane de flat fender alacağım.Boyacı sözünde durursa yarın boyayı atacak bakalım.Park konusuna gelince;mahkemeden bir türlü ses çıkmadı.Doğrusu bu kadar zaman alacağına pek ihtimal vermemiştim.Bu arada çeşitli kereler park ettiğimde kestikleri makbuzlara da para falan ödemedim.Kendileride yasa dışı iş olduğunu bildiklerinden koparabildikleri kadar para koparma hesabındalar.Ancak ödemeyene de yapabildikleri hiç birşey yok.Sadece tatsızlık yaşıyorsun ve canın sıkılıyor.

Üzülerek söylüyorumki elimdeki son 4 set

Ve diğer settende 3 adet var
ve basıkı yaptırdığım firma yaptırdığım işlerin kalın ve çok işçilikli olması nedeniyle makinelerini bozduğunu öne sürerek birdaha iş kabul etmiyeceklerini ve son bastırdıklarımada ekstra para isteme cürretinde bulundular. Tabi sonuç olarak tartışıp o firma ile çalışmayı bıraktım. Şimdilik yakınımda bir firma olmaması nedeniyle ve yeni bir firma bulana kadar çıkartma baskı yapmayacağım.

Yeni bastırdığım ve son olarak elimde kalan birkaç set şanslı alıcılarını bekliyor.

Abi bu çıkartma setleri ciddi anlamda araçlara kişilik katıyor. İnanılmaz güzel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.