Kargom geldi teşekkür ederim. Özenli ve güzel bir çalışma olmuş.
Hediye olarak gönderdiğin diğer set için teşekkür edeyim mi etmeyeyeyim mi karar veremedim. Bende olmayan ekipmanların da sticker'ları var. Şimdi onları kullanmak için o ekipmanları da almak zorunda hissettim kendimi. Ramsey vinç, power take off vs, nereden bulacağım bunları
Eline sağlık Ercan.
Ramsey vinç, power take off vs, nereden bulacağım bunları
He he he .Bence "eWillys.com" dan işe başla.eBay'e de zaman zaman düşüyorlar ama fiyatlar uçuk oluyor.Sıkıntılı olan DANA 300 ün PTO ünitesini bulmak imkansız olmasada çok güç.Ya şanzumanı T-14,T-15,T18 veya T-98 yapıp side PTO bulacaksın yada araziyi DANA 18 yapacaksın,tabii o zaman arka dif de değişecek ve DANA 44 olacak vs.
Kısıcası sen o jeepi ucuz pahalı elden çıkar da sana temiz bir Willys bulalım.Hem Jeep'e bindiğini fark edersin hemde o stickerlerin daha fazlasına ihtiyaç duyacağın ekipmanları takar çalıştırırsın.
Kargom geldi teşekkür ederim. Özenli ve güzel bir çalışma olmuş.
Hediye olarak gönderdiğin diğer set için teşekkür edeyim mi etmeyeyeyim mi karar veremedim. Bende olmayan ekipmanların da sticker'ları var. Şimdi onları kullanmak için o ekipmanları da almak zorunda hissettim kendimi. Ramsey vinç, power take off vs, nereden bulacağım bunları
Eline sağlık Ercan.
Seyit, sen o DANA'ları boşver. Senin Willys boyadan çıktığında haber ver Tokat'a geleyim KUZU çevirelim. Dönüşte Willys'i yüklenir gelirim. Zaten evinin önüne bile parkedemiyorsun, hiç olmazsa EMİN ellerde diye için rahat olur.
Seyit, sen o DANA'ları boşver. Senin Willys boyadan çıktığında haber ver Tokat'a geleyim KUZU çevirelim. Dönüşte Willys'i yüklenir gelirim. Zaten evinin önüne bile parkedemiyorsun, hiç olmazsa EMİN ellerde diye için rahat olur.
İstediğin kuzu olsun,o kolay ancak şu Willys ler de DANA sız olmuyor yani.Zaten '62 bakımdan çıksın CJ 5i satıp yerine birtane de flat fender alacağım.Boyacı sözünde durursa yarın boyayı atacak bakalım.Park konusuna gelince;mahkemeden bir türlü ses çıkmadı.Doğrusu bu kadar zaman alacağına pek ihtimal vermemiştim.Bu arada çeşitli kereler park ettiğimde kestikleri makbuzlara da para falan ödemedim.Kendileride yasa dışı iş olduğunu bildiklerinden koparabildikleri kadar para koparma hesabındalar.Ancak ödemeyene de yapabildikleri hiç birşey yok.Sadece tatsızlık yaşıyorsun ve canın sıkılıyor.
Ve diğer settende 3 adet var
ve basıkı yaptırdığım firma yaptırdığım işlerin kalın ve çok işçilikli olması nedeniyle makinelerini bozduğunu öne sürerek birdaha iş kabul etmiyeceklerini ve son bastırdıklarımada ekstra para isteme cürretinde bulundular. Tabi sonuç olarak tartışıp o firma ile çalışmayı bıraktım. Şimdilik yakınımda bir firma olmaması nedeniyle ve yeni bir firma bulana kadar çıkartma baskı yapmayacağım.
Yeni bastırdığım ve son olarak elimde kalan birkaç set şanslı alıcılarını bekliyor.