Jeep CJ7m :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,340

CJ7V8

Aerodynamics are overrated.
Yer
Tarsus
slmlar,
bu başlık altında CJ7 me taktığım,söktüğüm,kırdığım,kopardığım parçaları sizlerle paylaşacağım.
başlangıç olarak Jeepimin özelliklerini vereyim:

1979 Jeep CJ7 (tabiki Cj6 dan kısaltma)
1986 Jeep CJ7 hartop ve kapıları
GM 305 motor
Th400 şanzıman
Np205 arazi
15x8 jantlar ve 33x13.5 r15 lastikler.

buda kendisi ama eski hali boyandıktan sonraki resimleride upload edeceğim.
DSCN0195.jpg

Etiketler

Ynt: Jeep CJ7m :smiley:

Merhaba arabanız çok güzel olmuş Çok uğraşmışsınız ama iyi olmuş , bende de bi cj6 var ama görüntü olarak hiç bişi yok ben daha çok teknik bölümlerini upgrade ettim

neler yaptın teknik olarak ufukozkan arkadaşım?? fikir alalım,bizde yapalım :smiley:

Alt takımı komple değiştirdim dingil cj8 ,arka dana 44 şapkalı akis önde de kilit, hidrolik dreksiyon fren , yükseltme kiti artı kendimizde yükseltmek için bi şeyler yapdık , 4 ileri şanzuman vs vs buraya fotosunu atayım dedim ama yeni üye oldum nereden atılıyo henüz bulamadım :smiley:) http://photo.net/photodb/photo?photo_id=5499318 burda bi kare var..

ufuk arkadaşım resim süper ,hele CJ daha da süper :smiley: bu sene inş bende def. kilidi alacağım.lastikler maxxis creepy crawler hrlde nasıl memnunmsunuz?? bende mudzilla var ama sonraki lastikler creepy crawler olcak hrlde :smiley:
bu arada resim için photobucket.com adresini kullanabilirsiniz

slmlar

Kilit için ilk önce aldığım balatı tip vardı adını hatırlamıyorum şimdi onları kesinlikle tavsiye etmem gerçek bi zorlamada hemen bozuluyo ......benim kullandığım detroit locker oranı yüzde yüz normal şehir içi filan sorun oluyo hemen arkasını atıyo ama 4 çekerde arazide süper performansı var Lastikler den memnunum şu an goodyear wrangler takılı (yakıt çok farkediyo) araziye giderken değiştiriyorum karda denemedim ama çamurda perofrmansı yeterli

umit bey merhaba,hartop ve kapılar bizim buralarda (adana-tarsus-mersin) bulmak biraz zor.daha çok istanbul gibi büyük şehirlere bakmak lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR