sabri77 Kamp I Mesajlar 183 Tepkime Puanı 0 Yer söke 1 May 2009 #1 88 model v6 2300cc. bir comanche almayı düşünüyorum; bu araclar hakkında genel bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
88 model v6 2300cc. bir comanche almayı düşünüyorum; bu araclar hakkında genel bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
ulusotomotiv 1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları Mesajlar 1,493 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.ulusoto.com 1 May 2009 #2 Ynt: Jeep Comanche ?.. cok az s ayıda olan bi araç yedek parcada sıkıntı yaşarsın
B BolbuzJack Zirve Mesajlar 1,690 Tepkime Puanı 5 1 May 2009 #3 Ynt: Jeep Comanche ?.. ulusotomotiv' Alıntı: cok az s ayıda olan bi araç yedek parcada sıkıntı yaşarsın Genişletmek için tıkla ... Mekanik olarak XJ ile çok fark var mı aralarında?
Ynt: Jeep Comanche ?.. ulusotomotiv' Alıntı: cok az s ayıda olan bi araç yedek parcada sıkıntı yaşarsın Genişletmek için tıkla ... Mekanik olarak XJ ile çok fark var mı aralarında?
sabri77 Kamp I Mesajlar 183 Tepkime Puanı 0 Yer söke 1 May 2009 #4 Ynt: Jeep Comanche ?.. xj lerin parcalarıyla uyum sağlamaz mı acaba?
ulusotomotiv 1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları Mesajlar 1,493 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.ulusoto.com 1 May 2009 #5 Ynt: Jeep Comanche ?.. evet parca farkıda var
sabri77 Kamp I Mesajlar 183 Tepkime Puanı 0 Yer söke 1 May 2009 #6 Ynt: Jeep Comanche ?.. anladım; ilginiz için teşekkürler.
tuncaaayy Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/ataşehir 1 May 2009 #7 Ynt: Jeep Comanche ?.. sahibinden deki arac ise temiz duruyor.mekanigi xj den cok farkli degil ise dusunulebilir...fiyati pazarliksiz bile makul duruyor..hayirlisi
Ynt: Jeep Comanche ?.. sahibinden deki arac ise temiz duruyor.mekanigi xj den cok farkli degil ise dusunulebilir...fiyati pazarliksiz bile makul duruyor..hayirlisi