Jeep commander cooper ds 245 70/17 arazi performansı arttı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokcenc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,196

gokcenc

Yeni Üye
Mesajlar
13
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Jeep Commander orjinal lastik boyutu 245 65 17 idi. Cooper marka arazi 245 70 17 dst lastik ile deştirdim. Tekirdağ Uçmakdere gezim sırasında hafta sonu test ettim. Arazi performası arrtı. Asfalt yolda da ses dışında bir sıkıntı yaşamadım. Ama yakış biraz arttı.

ucmakdere2.jpg


ucmakdere2.jpg
 

Etiketler
Ynt: Jeep commander cooper ds 245 70/17 arazi performansı arttı

Lastiklerinizi güle güle kullanmanızı dilerim . 24mm kadar lastik çapınız büyümüş .

Cooper STT ve St yi biliyorum . Güzel lastikler gerçekten ama dst hangisi acaba bir link var mıdır ?
 

Ynt: Jeep commander cooper ds 245 70/17 arazi performansı arttı

Merhaba

Kodu yanlış yazmışım. Kullanmış olduğum lastikleri aşağıdaki linkte inceliyebilirisniz.

Tşk.

http://www.cooperlastikleri.com/urun.php?id=7

cooper.jpg


cooper.jpg
 

Ynt: Jeep commander cooper ds 245 70/17 arazi performansı arttı

Tamam , aklıma gledi aslında klavye sürçmesi ama dedim belkide gözümden kaçmıştır .

Güzel lastikler hocam , kullanan arkadaşlar memnun gördüğüm kadarıyla . Güle güle kullanmanızı dilerim .
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,636
Mesajlar
1,530,899
Kayıtlı Üye Sayımız
166,930
Kaydolan Son Üyemiz
mcmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst