Salimcim,
Anlıyorum ama benim içinde bu makinalar bir gönül işi,sevgi işi. Kıvancın, araçlarını ararken neler hissettiğini, ne aşamalardan geçtiğini çok çok iyi hatırlıyorum. Hatta Afyondaki bir araç için kendi aramızda uzun uzun sohbet etmiştik vs vs. Bu kadar maceradan ve sevgiden sonra insanın bu makinaları, ifadem için kusuruma bakmayın ama "kendi bilmez, sorumsuz" ustaların vurdum duymazlığı yüzünden elden çıkarmasını kabul edemiyorum. Antalya - Ankara arası 540 km, deki 600 km, geliş gidiş yol masrafı 400 TL tutar en kabadayısı. Hiç oralarda sürünmeden aracı buraya gonderselerdi burada imkanlar dahilinde soruna çare bulabilirdik.
Bakın burada herkese bunu teklif ediyorum. Ankara dışında olan tüm arkadaşlar, sıkıntınız olduğunda mutlaka haber verin. Benim mail adresim, msn adresim her zaman burada yazılı. Zamanınız mı yok, araç yürümez durumda mı, bindirin aracı bir çekiciye, gonderin Ankara'ya, gerisi için ben elimden gelen desteği size veririm. Araç hazır oldu, bitti, alamadınız mı, ben size buradan bir şoför bulur, gene aracı size geri gondermeye gayret ederim. Bundan da ne erinirim, nede çekinirim.
Bu araçlar ile olan gönül bağınızı bu kadar kolay bir şekilde koparmayın yeter.
Sevgiler, saygılar
Burak