Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,877
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

ozanyur' Alıntı:
bende cj'ile gelip gürültü yapmayayım diye gelmedim :D
1) Gelmemekla hiç iyi etmedin. Kalbimi kırdın. İçerdeki ses düzeyi duyma bozukluğuna yol açabilirdi ama, biz dışarıdaydık.... Biz derken, V8' ler yani...:smiley:
Benim makinedeki eksozda vardı tabiki, sen rahatsız edemezdin sesle yani.... :smiley:
2) Sen zaten Pazar günü Möhye' deki Off-Road parkurunda yeterince gürültü yaptın :smiley: Kalbimi geri kazandın :smiley:

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
Oto yıkamacısı değil orası...
Müsadenle düzeltmek zorundayım Bertan...

Ciddi işler yapılıyor orda....

Keşke gelseydin.... Sonra Möhye Off-Road Parkuruna gittik.... Çok eğlendik makinalarla çok..... Özellikle Ozan.... :smiley:

abi tabii ciddi işler yapılıyodur, ben aksini iddia etmedimki.. ama orda iç dış oto yıkama yapılıyo diye biliyorum, sitedende okudum tanıtımını, oto yıkama yapılan yere oto yıkamacısı demek eksik bi tanımlama olabilir tabi yapılan işe göre.. de işletme adı ne o zaman oranın? merakımdan soruyorum.
keşke gelebilseydim abi ama dediğim gibi dönemedim polatlıdan, bizim evin halleri işte :smiley:

memorian' Alıntı:
abi tabii ciddi işler yapılıyodur, ben aksini iddia etmedimki.. ama orda iç dış oto yıkama yapılıyo diye biliyorum, sitedende okudum tanıtımını, oto yıkama yapılan yere oto yıkamacısı demek eksik bi tanımlama olabilir tabi yapılan işe göre.. de işletme adı ne o zaman oranın? merakımdan soruyorum.
keşke gelebilseydim abi ama dediğim gibi dönemedim polatlıdan, bizim evin halleri işte :smiley:

Sen de yanlış yok.......

Ben mekanın ve yapılan işin ciddiyetini vurgulamak için fırsat bildim yazını, o kadar......

Kelimelerini "güzel emelime" alet ettim yani... :smiley: :smiley: :smiley: Şaka, şaka.....

Selam arkadaşlar, Ankara daki toplantınızdan çok geç haberdar oldum maalesef. Yakın zamanda tekrarını yapabiliriz diye düşünüyorum. Buluşma yeri olarak da Çayyolu - Alacaatlı
tarafları, park yeri açısından çok uygun olabilir.

Görüşmek üzere hoşçakalın.

bencede en kısa zamanda tekrarlamalıyız,ooo yerde saptandı sanki ;) bana uyar :smiley:
Zakof' Alıntı:
Selam arkadaşlar, Ankara daki toplantınızdan çok geç haberdar oldum maalesef. Yakın zamanda tekrarını yapabiliriz diye düşünüyorum. Buluşma yeri olarak da Çayyolu - Alacaatlı
tarafları, park yeri açısından çok uygun olabilir.

Görüşmek üzere hoşçakalın.

eğer herkes için uygunsa ben buralardan bi yer ayarlamaya çalışayım, zakof birlikte de ayarlayabiliriz, katılım ne kadar olur yalnız ondan emin değilim sonuçta şehir dışı sayılır çayyolu

Alfonse' Alıntı:
Sen de yanlış yok.......

Ben mekanın ve yapılan işin ciddiyetini vurgulamak için fırsat bildim yazını, o kadar......

Kelimelerini "güzel emelime" alet ettim yani... :smiley: :smiley: :smiley: Şaka, şaka.....

:D :D gelemedim ya ona yanarım :smiley: konuyla alakalıyken zj ninde içi dışı bi pis bi piski :smiley: belki dikkat etmişsindir ben göz zevkine hitap etmiyo diye paspasta kullanmıyorum arabada, şimdi halıya kurumuş çay kahve lekesi, inatçı çimen lekesi, hatta ne alakaysa kan lekesi bile bulaşmış.. çok pis adamım çok :smiley:

memorian' Alıntı:
eğer herkes için uygunsa ben buralardan bi yer ayarlamaya çalışayım, zakof birlikte de ayarlayabiliriz, katılım ne kadar olur yalnız ondan emin değilim sonuçta şehir dışı sayılır çayyolu
Benim yaptığım gibi bir gün önceden değil, 4 5 gün önceden duyurursak, yakın uzak demez, herkes gelir....

memorian' Alıntı:
:D :D gelemedim ya ona yanarım :smiley: konuyla alakalıyken zj ninde içi dışı bi pis bi piski :smiley: belki dikkat etmişsindir ben göz zevkine hitap etmiyo diye paspasta kullanmıyorum arabada, şimdi halıya kurumuş çay kahve lekesi, inatçı çimen lekesi, hatta ne alakaysa kan lekesi bile bulaşmış.. çok pis adamım çok :smiley:
Ozan' a git. Halletsin ;)

evet önemli olan duyurmak ,gelen olur mutllaka...alfonsenin yaptıgı gibi en az 2 kişi olur diye düşünmek lazım .....
Alfonse' Alıntı:
Benim yaptığım gibi bir gün önceden değil, 4 5 gün önceden duyurursak, yakın uzak demez, herkes gelir....

Çayyolu tarafında çok geniş park yeri olan , açık ve kapalı alanları olan çok nezih bir restoran var mesela, "ÇALGAN".
Yine Çalganın hemen yakınında , masa sandalyeleri hazır (ücretli) piknik alanları var.
Bunlardan restoran için karar verirsek, (3 -5 kişi eksik fazla) rezervasyon yaptırabilirim. Piknik alanı için herhangibir rezervasyona gerek yok erken gelen oturur şeklinde.

Tarih ve yer hakkında görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Selamlar

pazartesinden sonra kara verelim mi? şimdi herkes dağılmış durumda

ben cuma sabah çıkıyorum ,görüşmek üzere

Kimse demiyor takıl bana hayatını yaşa diye kendi kendime takılmam lazım birilerine. 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR