KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Konu arka plana düştü diye bu mesajı atıyorum. İlk sayfaya geri dönsün maksadım. Arkalarda kaybolmaması gerekli.. Yok mu yeni araç alan biri bea... Eklesin kendini sayfa canlansın Düşmüş ikinci sayfaya. Çok ayıp
Tabi bu sadece ZJ listesi ... Daha bunun WJ si var , WK sı var , CJ5-6-7 si var . XJ si var . Daha birsürü çeşidi var ama marka tek JEEP Varoğlu var yani ...
Valla 2. el alırken şartlar adamı alıyor götürüyor bir şekilde her hangi bir markaya ve herhangi bir modele. Yola çıktığındaki fikirden bir bakmışsın uzaklaşmışsın. Olana sahip çıkmak lazım aldıktan sonra. Senin defenderi Düzce'de inceleme fırsatım oldu. Allah nazardan saklasın on numara aracın var. İyi bak ona ilgiyi hakeden bir araç...
Yok cnm asşında kardeşlik tüm Gezenbilirciler arasında geçerli. Jeepci tüm dostlarla ayrı düşmeyiz ama sayı çok olduğundan ayrı ayrı hangi modelden kaç kişide var merakı birazda bu
Defender benim beğendiğim bir dönem kısada olsa kullandığım bir araç . Önemli olan ortak payda da buluşabilmek marka meselesi eğlence konusu işte
ben de kendimi Listeye ekLemek adına yoğun bir çaba sarfediyorum, haziran başı İstanbuL'dayım umarım Ergun abi, AlpasLan abi ve Ateş abi gibi üstadLarLa bağLayacağız kendimizi bi ZJ'ye =)
ben de kendimi Listeye ekLemek adına yoğun bir çaba sarfediyorum, haziran başı İstanbuL'dayım umarım Ergun abi, AlpasLan abi ve Ateş abi gibi üstadLarLa bağLayacağız kendimizi bi ZJ'ye =)
şaka bi yana baya bi uzak kaLdım siteden, tatbikatLar faLan..HaberLerde faLan beLki görmüşsündür, ama 3-4 haziranda istabuLa qeLices, 12-13 gün oraLardayız umarım kesemize göre temiz ayarLarız.. bu arada abi Aşkın JEEP'deki araç haLa duruyor, hayırdır inşaLLah, beni mi bekLiyor ki ne =)
Bende bu disco işinden şüpheleniyorum. Ergun abiyle adam bile dövdük Engin'e ZJ bulacağız diye Ama gel gelelim Engin tatbikat diyo gemideyim diyo bişeyler buluyo.. Geçen bir baktım LR gezisinde. Yancı olarak gitmiş Var bir iş öğreneceğiz...