jeep im nihayet bitti 5.9 um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adigecengiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,713

adigecengiz

Ana Kamp
Yer
gaziantep
arkadaşlar öncelikle herkese selam 5.9 um bitti nihayet denemesini bile yaptım yok böyle bi alet umarım beğenirsiniz çok emek verdim ayrıca eksik gördüğünüz birşeyler var ise lütfen uyarın selamlar.

Etiketler
Ynt: jeep im nihayet bitti 5.9 um

adigecengiz' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle herkese selam 5.9 um bitti nihayet denemesini bile yaptım yok böyle bi alet umarım beğenirsiniz çok emek verdim ayrıca eksik gördüğünüz birşeyler var ise lütfen uyarın selamlar.
valla ne yalan söyliyeyim hiç beğenmedim.eksikleri saymakla bitmez.5,9 da ne varsa sende eksik. ;)
acaba resimmi koymadınız ne :D :D :D yada benmi göremiyorum...

adigecengiz' Alıntı:
sayfada hata oluştu resimler eklenmedi bende eski ve yeni hali diye konu açtımtekrar orada
şimdi onu aramayalım hemde bu topiğe girende görsün oranın linkini buraya kopyalarmısın.
dur ben kopyalayayım bari bi iyiliğimiz olsun. ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71038.0;topicseen
yanlız bu resimler doyurucu değil haberin ola...

teşekkür ederim

207.jpg

205.jpg

204.jpg

201.jpg

198.jpg

Aracınız çok güzel görünüyor güle güle kullanın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR