Jeep Restorasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan modifiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,213

modifiyeci

modifiyeci http://readymap.ist/330024/8368
Yer
Muğla
Web
haritayer.com
Telsiz Çağrı Kodu
tam
Jeep restoresi:
Uzun zamandır bu konularda çalışmalarım devam etmektedir. Şu an bir 1959 model willys JEEP
Senelerdir yatan 2200 cc 4 silindir benzinli, üzerinde ilkel şekilde yapılmış kabini atmakla işe başladım.
resimlerde görüldüğü gibi boyası berbat yapılan işçilik kullanılan malzemeler kalitesiz ve amaca uygun değil.
Yılmaz Usta
www.yilmazmotorsports.tr.gg
05383296828

S6302204.jpg

S6302205.jpg

S6302212.jpg

S6302213.jpg

S6302207.jpg

Etiketler
Ynt: Jeep Restorasyonu

Kolay gelsin, restorasyonun adım adım resimlerini bekliyoruz. Şimdiden ellerinize sağlık.

izleyelim bunuda hoş keşke orjinal bir araç olsaydı bence daha güzel olurdu ya neyse

işiniz çok zor sabır ve zaman şart .sonucu merakla bekliyorum,ALLAH kolaylık versin bakalım ne güzellikler görücez

Çok zahmet isteyen bir toplama olacak ... iş gücü ve parasal bakımdan daha orjinal bir araç seçseydiniz keşke ... kolay gelsin şimdiden

Merhabalar

Sayın Arkadaşlar jeep restorasyonu konusunu takip edip mail gönderip iyi dileklerde bulunanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Keşka buralarda olsanız da çalışmalarımı yakından görseniz. Gerçekten oldukça yorucu ve masraflı oluyor. Fakat severek işi bilerek zevkle yapılan işler güzel oluyor.

Çalışmalarım biraz yavaşladı, sebebi off road buggy restorasyonuna başladım .

Yılmaz Usta
Marmaris-TÜRKİYE[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

S6302099.jpg

S6302100.jpg

S6302109.jpg

S6302109.jpg

S6302115.jpg

Yahu bu da süper bir projeymiş Yılmaz Usta, kolay gelsin, fotoların devamını bekleriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.