Jeep (Willys) için satlık parçalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,583

osman

Kamp III
T-98 4 ileri Kaiser şanzıman için kulak ve tork burçları.Yıllar önce Amerika da kendi aracım için getirtmiştim. Şanzımanı değiştreceğim için ihtiyacım kalmadı. Kullanılmamış, paketi içerisinde. Aynı zamanda T-14 ve bazı T-18 şanzımanlar içinde kullanılmaktadır.

yedek parça 024.JPG

yedek parça 025.JPG

yedek parça 026.JPG

yedek parça 027.JPG

yedek parça 028.JPG

Ynt: Jeep (Willys) için satlık parçalar

T-98 Gayzer şanzıman kulağı 40 TL (tork burçları ile birlikte)

Benzin otomatiğ 50 TL

Atom far 50 TL

Kilometre saati 120 TL

Gönlünüzden geçen varsa söyleyin. Önemli olan birilerinin işine yarasın.

osman' Alıntı:
T-98 Gayzer şanzıman kulağı 40 TL (tork burçları ile birlikte)

Benzin otomatiğ 50 TL

Atom far 50 TL

Kilometre saati 120 TL

Gönlünüzden geçen varsa söyleyin. Önemli olan birilerinin işine yarasın.

bunlar hangi şehirde, başka parça varmı. atom far tekmi yada kaç tane var

Mustafa Bey,

Parçalar K.Maraş'ta . Atom far tek değil bir çift.

Satılık başka parçalar var, ama resimlerini ileride koyabileceğim. Gelecek olan diğer parçalar

Dana44 arka aks

T-90 Willys 3 vitesli şanzıman+Dana 20 arazi şanzımanı

T-98 Willys 4ileri Gaizer şanzıman+ Dana 20 arazi şanzımanı

osman' Alıntı:
Mustafa Bey,

Parçalar K.Maraş'ta . Atom far tek değil bir çift.

Satılık başka parçalar var, ama resimlerini ileride koyabileceğim. Gelecek olan diğer parçalar

Dana44 arka aks

T-90 Willys 3 vitesli şanzıman+Dana 20 arazi şanzımanı

T-98 Willys 4ileri Gaizer şanzıman+ Dana 20 arazi şanzımanı

mrb t 98 4 ileri şanzıman ile dana 20 arazi şanzımanı ne kadar ve bunlar hiç bir işlem yapmadan hurricane motora direk takılır.
araç üzerindeki şaft boylarını değiştirmeye gerek varmı

mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
mrb t 98 4 ileri şanzıman ile dana 20 arazi şanzımanı ne kadar ve bunlar hiç bir işlem yapmadan hurricane motora direk takılır.
araç üzerindeki şaft boylarını değiştirmeye gerek varmı

Büyük olasılıkla Hurricane olacaktır, ancak b şanzıman benim araçta 240 disel mercedes motoru arkasında bağlı olduğu için üzerinde el yapımı bir muhafaza var. ayrıca prizdirek yeniden hurricane için işlem görmeli.

Traveresin pozisyonu nasıl olacak bilemiyorum, çünkü t-98 daha büyük bir şanzıman, geriye almak gerekebilir.

Şaftları deneyip görmek lazım, dana 20 de çıkış direk arkadan, dana18 gibi sağdan değil.

Çok sağlam bir şanzıman, 1992 senesinden berii kulanıyoruz, sadece yağ değişimi ve kulak değişiminden başka bir şey yapmadık ve bu sürede 1,5-2 ton yük hiç eksik olmadı.

Değiştirme gayem dizel motorla devirler sıkıntılı oluyor,o yüzden daha iyi uyum sağlayacağını düşündüğün mercedes şanzıman kullanmayı planlıyorum. Zaten 2-3-ve 4. vites T-90 nın 1-2 ve 3 ile aynı sayılır.1. vites senkromeçsiz ve 6,40 devir oranında. Low a ihtiyaç duymaz.

HPIM2983.JPG

HPIM2997.JPG

osman' Alıntı:
Büyük olasılıkla Hurricane olacaktır, ancak b şanzıman benim araçta 240 disel mercedes motoru arkasında bağlı olduğu için üzerinde el yapımı bir muhafaza var. ayrıca prizdirek yeniden hurricane için işlem görmeli.

Traveresin pozisyonu nasıl olacak bilemiyorum, çünkü t-98 daha büyük bir şanzıman, geriye almak gerekebilir.

Şaftları deneyip görmek lazım, dana 20 de çıkış direk arkadan, dana18 gibi sağdan değil.

Çok sağlam bir şanzıman, 1992 senesinden berii kulanıyoruz, sadece yağ değişimi ve kulak değişiminden başka bir şey yapmadık ve bu sürede 1,5-2 ton yük hiç eksik olmadı.

Değiştirme gayem dizel motorla devirler sıkıntılı oluyor,o yüzden daha iyi uyum sağlayacağını düşündüğün mercedes şanzıman kullanmayı planlıyorum. Zaten 2-3-ve 4. vites T-90 nın 1-2 ve 3 ile aynı sayılır.1. vites senkromeçsiz ve 6,40 devir oranında. Low a ihtiyaç duymaz.

tel yazarmısınız ve sadece t98 i alsak fiyat ne olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR