Jeep WJ, Offroadcu.com ile Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,126
Ynt: Jeep WJ, Offroadcu.com ile Toplanıyor

Selam

MAŞALLAH çok güzel ellerinize sağlık.Sepet çok güzel boru büküm işlemini nerede yapıtınız? boru kaç mm?

Selamlar

Etiketler

saboy' Alıntı:
Ellerinize sağlık çok güzel bir araç doğuyor, yapılanları merakla takip ediyorum.

Ben ön tampon için , yukarıya doğru çıkan dikmelerin aracın ızgaralarına uygun şekilde (ekteki gibi) yapılmasının daha hoş görüneceğini düşündüm. (tabii yapımı mümkünmüdür bilmiyorum.)

hahaha :smiley:
hakikaten yaw o nasıl durmuş ööle :smiley:
o kadarda yamuk yapcak diiliz canım.

damast' Alıntı:
Selam

MAŞALLAH çok güzel ellerinize sağlık.Sepet çok güzel boru büküm işlemini nerede yapıtınız? boru kaç mm?

Selamlar

teşekkürler;

30mm ve 20mm boru kullanıldı. İşçilik bize ait.

Aslında yapmış olduğunuz çalışma bu tarz işleri kendi yapacaklar veya yaptıracaklar için kaynak niteliğinde. bende tampon ve sepet işlerini kendim yaptırayım diyorum hem mesleğim icabı hemde çalıştığımız iş yerindeki çelik imalat ustaları var, yardımcı oluyorlar. İmalat hakkında bilgi alabilmemiz için biraz daha detay resim paylaşabilirmisiniz. Mesela tampon için kac mm sac kullanıldı tampon iç kısmında takviyeler varmı mümkünse foto ile destekleyerek bilgilendirirseniz hem benim hemde diğer arkadaşlar için bilgi olur.

Kolay gelsin diyelim...

fahriyesilot' Alıntı:
Aslında yapmış olduğunuz çalışma bu tarz işleri kendi yapacaklar veya yaptıracaklar için kaynak niteliğinde. bende tampon ve sepet işlerini kendim yaptırayım diyorum hem mesleğim icabı hemde çalıştığımız iş yerindeki çelik imalat ustaları var, yardımcı oluyorlar. İmalat hakkında bilgi alabilmemiz için biraz daha detay resim paylaşabilirmisiniz. Mesela tampon için kac mm sac kullanıldı tampon iç kısmında takviyeler varmı mümkünse foto ile destekleyerek bilgilendirirseniz hem benim hemde diğer arkadaşlar için bilgi olur.

Kolay gelsin diyelim...

aracınızın modeli nedir?

Ön tampon konusunda savaş veyin dediği şekilde o dikmeler konursa bencede daha yakışır , ama önden bakınca. Yadan bakında veya yakndan kötü de durabilir

Daha önce tampon değişikliği yaptıran bazı arkadaşların tecrübelerine dayanak ben de küçük bir öneride bulunmak isterim. Orjinal ön tamponun alt kısmında radyatörün hava almasını sağlayan ızgara vardır, yeni yaptığınız tamponda ise radyatörün alttan hava alması imkansız, ayrıca tampon üzerine uygulanmış vinç, kontrol kutusu ve 2 büyük sis lambası radyatörün üst kısmına hava akışını sağlayan ızgarayaı da kısmen kapatmış gibi. Yüksek hızlarda, düz yollarda sıkıntı yaratmasa da offroad esnasında zorlu yollarda düşük vites düşük hızlarda hararet sorunuyla karşılaşılabilir belki. Saygılarımla Serdar Timur

işte huzurlarınızda Jeep WJ;

[attachment=1]

[attachment=2][attachment=3]

IMG_0795.jpg

IMG_0796.jpg

IMG_0797.jpg

Vay vay on numara olmuş...
Çok beğendim ben...
İşleri bittiğine göre, artık "Haydi Çamura" ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR