JEEP xj vin code ...şase no yerleri hakında yardım ve bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,473

ayhanayhan

ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
Yer
..
Decoder VIN-kodu jeep araçlar sadece

Yer
VIN (araç tanımlama numarası)
Jeep Cherokee Doğum
1. Ön cam, özel bir pencerenin sol alt köşesinde.

2. Kapağın altında, ile sürücü ve yolcu yan.

3. Sonunda sürücü kapısında, aşağıda, - kağıt parçası lamine.

4. Benzer şekilde, radyatör ortasında altında. Levha, kol demiri için perçinli. Mümkün, ancak radyatör çıkarma

5. Diğer gün, daha önce spars arasında kol demiri üzerinde kırık kitabe tarafından görülmemiş - son sekiz basamaklı VINA keşfetti tampon çıkardı. Erken değil rapor hakkında gibi, bu nedenle, kim ilgilendi reddetme kararı aldı. Eğer bir aynaya, muhtemelen bir tampon sırasında okunabilir bak. Ona dikkat etmedi nedense son zamanlarda. Ben, ama hepimiz biliyoruz değil IOHE merikantsa 91 m.goda orada. Ne zaman göz gidebilir ve temiz arabalar hakkında ek bilgi almak satın alın.
baş

6. Sağ kanat kapılar arasında rafta metal plaka.

7. Sadece geri metre numaralarını çaldı pil harf santimetre olarak uzun boylu tarafından başlık içinde.

Ve bu yerlerde tamamlanmamış bir listesi nerede VIN-kodu.

Motor numarası O bir Jeep Cherokee var mı?

Plaka seçenekleri Jeep Cherokee

Etiketler
Ynt: JEEP xj vin code ...şase no yerleri hakında yardım ve bilgi

BU gözükenler tamam ama diğerleri tam olarak nerede bilgisi olan varmı[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

1.gif

2.gif

3.gif

1 etiket de geçen viç takmak için ön tamponu söktüğümde iki şaseyi birleştiren ön tarafda radyötörün altında aliminyum bir etiket mevcut ;)

expres' Alıntı:
1 etiket de geçen viç takmak için ön tamponu söktüğümde iki şaseyi birleştiren ön tarafda radyötörün altında aliminyum bir etiket mevcut ;)
bu dediğiniz yer deki tampon sökülmeden yatınca bakılıp gözükebilen yermi acaba ???

bence dikkatli bakılsa görülebilir, yer olarak aracın plakasının arkasında düşün.

expres' Alıntı:
bence dikkatli bakılsa görülebilir, yer olarak aracın plakasının arkasında düşün.
yarın ilk işim olucak bulmak teşekkür bakalım başka nerelerde var bu sizin söylediğiniz 4 cü şık oluyor geriye 3 bulunmayan ve bilinmiyen yer kalıyor ;)

Hiç biriini bulamazsanız elinizdeki trafik sigortasına veya kasko sigortasına bakın.
Mutlaka yazacaktır.

BENİM DE DERDİM 2000 MODEL XJ NİN TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZUNU ARIYORUM
PARÇA KODLARINI DA İHTİVA EDEN BİR KLAVUZ..
BELKİ ELİNDE OLAN BİR ARKADAŞ VARDIR..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR