Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,733

jeep lerimiz fiyatı daha nereye kadar düşer

• 20000

Kullanılan: 3 6.3%
  • 15000

Kullanılan: 5 10.4%
  • 10000

Kullanılan: 13 27.1%
  • 5000

Kullanılan: 4 8.3%
  • düşünmek bile istemiyorum

Kullanılan: 23 47.9%

• Kullanılan toplam oy
    48

Etiketler
Ynt: Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?

hsbasar' Alıntı:
Ufuk bey sizi gayet iyi anlıyorum. Ben de aynı şeyi vosvos ta yaptım. Benim vosovsa harcadığım para ile şimdi 5 tane normal durumdaki vosvos alınır.
Ama onun verdiği keyif yeter. Umarım hiçbir zaman satmak durumunda kalmayız onları.

Vosvosu olanın arazi aracına ihtiyacı olmaz aslında ama nedense vosvos seven jeep'leri de seviyor. Belki vosvosuna kıyamadığı içindir :D

Bende de 62 ve 74 vosvos var. Dünyanın masrafını yapıp(jeep kadar olmasa da) toplamıştım. Bahçenin bir köşesinde benimle birlikte yaşlanıyorlar :(

Para belki ölçü değil ama zaman ve özellikle emek harcadığınız zaman daha bir keyifle kullanıyorsunuz ama kıyıp da satamıyorsunuz.

bence yüksek hacmi yasaklayamaz öyle kolayına,teknik olarak zaten ağır araçlar,nasıl gidecek,arabayı çok hafifletemez,hafifletse bile işin içine mekanik dayanım,ve her şeyden önemlisi çarpışma anındaki güvenlik giriyor,karşısındaki eski model aynı rakibi daha ağır olabilir,etki tepki meselesi ve psikolojik olaylar
motor teknolojilerini daha geliştirip,ancak hacmi biraz daha düşürebilirler,adamlar alışmışlar, o hacimlere ve zevkine,daha petrol ve elde edilecek yerler onlar açısından bitmemiştir
selamlar

cemtascioglu' Alıntı:
aman abı buyuk motor buyuk motordur sesi, yeter kardesım bencede ozellıkle amerika vazgesmez buyuk motordan
d doğru söze ne hacet america ne konfordan nede prestijden vaz geçer .. yanlız hummer i gözden ve elden çıkarmaları düşündürücü sadece

ayhanbursa' Alıntı:
d doğru söze ne hacet america ne konfordan nede prestijden vaz geçer .. yanlız hummer i gözden ve elden çıkarmaları düşündürücü sadece
hummer işi krize denk geldi,zaten hummer ın sivil ayağı herhalde zarar ediyordur,ama belkide askeri versiyonlarının üretimini vermemiştir ,amerikan ordusunda hummer kullanılıyorki
selamlar

Hummer ordu için üretilmişti ve kullanılıyor . Ama ABD ordusu sürekli kendini geliştiriyor , sonuçta 30 sene hummer kullanacak değil .

Zaten yeni cephelerde daha güvenlikli araçlara ihtiyacı olduğunu kanaatine vardı . MRAP olarakta adlandırlan araçlar alıyor . Özetle daha yüksek , daha fazla korumalı ve daha fazla arazi kabiliyeti olan araçlar geliştirip kullanıyorlar .

Bu yüzden bence Hummer satması normal . Artık kar getirmiyorsa satmıştır . Zaten asıl özel olan modeli H1 üretmeyi bırakmışlardı ...

yeni vergi oranları ile biraz dahada düşecek jep lerin fiyatı bu gidişle ...birde yeni bir şey oldu eskiden araç yıllar içersinde yaş aldıkça vergi diliminde yavaş yavaş aşağıya iniyordu artık oda olmıyacak ..araç vergilendirme tablosuna açıp bakınca 16 yaş ve 99 ibaresi çıkıyorrrrrrrrrrrrrrr bu konumda vergi neyse 99 yıl da öyle olacakkkk ki artarak 16 yaş üzeri aaçlar içnnnnnnnn ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR