<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 162552" data-quote="namre3kutuk" data-source="post: 1449651"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1449651"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1449651">namre3kutuk' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba,<br />
Açıkçası ben otomatik istiyorum, eşimin de kullanması açısından. Zaten öyle ağır off - road yapayım, çamura gireyim, sudan geçeyim gibi derdim de yok. Küçük çakıl taşları olan, engebeli toprak köy yolları gibi yolları düşünün. Bu durumda otomatik yine sıkıntı yaratır mı? <br />
Bir de şu port bagaj nasıl kullanılır? Eşyaları yüklerken tavandan indiriliyor mu, nasıl oluyor? Hiç bilgim yok maalesef.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Sorento yu al keyfine bak , jimmy ne sorento ne, sorento 5 adet jimmy eder her bakımdan kara kaçanla arap atı karşılaştırması gibi olmuş sorentonun içine 1.5 jimmy sıgar , sorenta en dusuk 140 hp den baslıyor 170 hp ye kadar jimmy 85 hp tork jimmy 120 falamdır sorento 350 400 arası birseydir , sorento ile jimmy carpıssa jimmy dekiler rahmetli olur sorentodakiler yasar , bizim arkadaslarda sorento ile arkamıza takılıyor geliyorlar standart araçlarla bu bakımdan her türlü geziyi size düzgün lastik ile yaptırır , port bagaj dediği seper yukarıya , ne sepeti Allah aşkına sanki millet dakara gidiyor hemen yukarıya sepet arabanın bağajı bitti de catıda erzak taşınacak anlatabiliyor muyum siz gezinti yapıcam diyorsunuz alın bir 170 hp lik magnum otomatik sorenta keyfinize bakın selamlar<br />
<br />
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>