msmt
Kamp III
Merhabalar ben Mustafa ,
Uzun araştırmalarım sonunda bir offroad araç almaya karar verdim. Burdaki arakdaşların görüşleri ve yaptıkları modifikasyonlar etkili oldu. Suzuki Jimny otomatik alacağım. Gezilerin fotoğraflarını ve hikayelerini heyecanla takip ediyorum. Bende bu hikayenin içinde olmak istiyorum.
Araç konusunda tek aklıma takılan nokta kaldı. Bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum. Bu araçların 2006 da otomatik şanzımanı geliştirilmiş. Ve arazi şanzıman geçişi elektrik kontrollü yapılmış.
1- 2004 otomatik ile 2007 otomatik arasında teknik fark nedir?
2- Yakıt sarfiyatı açısından fark var mıdır?
3- Bakım maliyeti farklı mı dır?
4- Yükseltme ve AT lastik için bir fark oluşturur mu?
5- Arazi performansları arasında fark varmıdır?
6- Arazi kullanımı sonrası otomatik şanzıman bakımı ve dikkat edilecek noktaları nedir, fark varmıdır?
2004 model 70binde fiyat 17-18bintl,
2007 model 35binde fiyat 19-20bintl, araçlar buldum.
Burdan çıkacak sonuçlara göre birini seçeceğim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar,
Mustafa
Uzun araştırmalarım sonunda bir offroad araç almaya karar verdim. Burdaki arakdaşların görüşleri ve yaptıkları modifikasyonlar etkili oldu. Suzuki Jimny otomatik alacağım. Gezilerin fotoğraflarını ve hikayelerini heyecanla takip ediyorum. Bende bu hikayenin içinde olmak istiyorum.
Araç konusunda tek aklıma takılan nokta kaldı. Bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum. Bu araçların 2006 da otomatik şanzımanı geliştirilmiş. Ve arazi şanzıman geçişi elektrik kontrollü yapılmış.
1- 2004 otomatik ile 2007 otomatik arasında teknik fark nedir?
2- Yakıt sarfiyatı açısından fark var mıdır?
3- Bakım maliyeti farklı mı dır?
4- Yükseltme ve AT lastik için bir fark oluşturur mu?
5- Arazi performansları arasında fark varmıdır?
6- Arazi kullanımı sonrası otomatik şanzıman bakımı ve dikkat edilecek noktaları nedir, fark varmıdır?
2004 model 70binde fiyat 17-18bintl,
2007 model 35binde fiyat 19-20bintl, araçlar buldum.
Burdan çıkacak sonuçlara göre birini seçeceğim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar,
Mustafa