Hehehe masaya yumruğu vurmak bişey değil ki. İş huzurlu olabilmek. Kendi adıma konuşayım, kampa gitme sebebim huzurlu olabilmek. Eğer evden huzursuzluk yaratacak bir telefon gelirse iş biter. E telefonu da kapatıp karşı tarafı da huzursuz etmek istemiyorum.
Ayrıca 4x4 olmadan istediğim gibi gidiyordum kamplara. 4X4 olduğun da ise karışmaya başladı
Hatta o kadar ki şimdi nissan juke aldım. İlk başta onu da 4x4 zanneti kıyamet kopacaktı ki açıklama fırsatı bulabildim. Hala şüpe ile bakıyor bana.
Ama bir kaç geziye gelmeye ikna ederseniz ileride problem çıkmayacaktır
Benim hayat arkadaşım bu gibi konularda hep yanımdadır.Şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmedim.
Bu belki evliligin belirli bir sürecini geçtigimizden midir bilmem.. " ben nerede eşim orada" .Şartlar geregi gelemese de sorun çıkmaz...
Belki evliligin ilk yıllarını yaşayan arkadaşlarda bu sıkıntı olabilir...oluyordur.
Okadar güzel konuşuyorsunuz ki. Kelimeler şiir gibi dökülüyor azınızdan " eşim hiç sorun çıkarmaz" "ben nereye o oraya"
Maşallah Allah tadınızı bozmasın.
DARISI BASIMIZAAA. Allahım duy dualarımı
Haklısınız hocam gerçekten belli bir süre sonra her şey yerli yerine oturuyor.
Tüm hayatınız boyunca mutlu kalmanızı diliyorum
Okadar güzel konuşuyorsunuz ki. Kelimeler şiir gibi dökülüyor azınızdan " eşim hiç sorun çıkarmaz" "ben nereye o oraya"
Maşallah Allah tadınızı bozmasın.
DARISI BASIMIZAAA. Allahım duy dualarımı
Haklısınız hocam gerçekten belli bir süre sonra her şey yerli yerine oturuyor.
Tüm hayatınız boyunca mutlu kalmanızı diliyorum
arkadaşlar geçen hafta sonu en son vurdum masaya gittim ladaya baktım... bakar bakmazda arkama bakmadan bağıra bağıra kaçtım araçlaradan pek anlamam ama motor adeta öksürüyordu 2 aylık aküsü bitmişti falan filan... biaranda burada 2012 filmiyle ilgili söylenenler aklıma geldi nefesim tıkandı yutkunamadım...
bu sevdada başka bahara kaldı
Arazideki kabiliyeti tartışılmaz ancak Niva kalitesiyle daha sizi bile ikna edememişken eşinizi hiç ikna edemezsiniz. O paraya ikinci el temiz bir vitara hem size hem eşinize kendisini rahatlıkla sevdirecektir diye tahmin ediyorum
takip edenlerin malumu üzere ben geçen hafta kürşad beyin pajerosunu aldım araba henüz ist. da pazar gidip getireceğim. şimdilik eşimin haberi yok üstelik bu evdeki 4. araba oldu biriside hilux ;D sanırım esas benim tavsiyeye ihtiyacım var
takip edenlerin malumu üzere ben geçen hafta kürşad beyin pajerosunu aldım araba henüz ist. da pazar gidip getireceğim. şimdilik eşimin haberi yok üstelik bu evdeki 4. araba oldu biriside hilux sanırım esas benim tavsiyeye ihtiyacım var
Bu mesajı yazdığımda hala hayattaysan problem yok demektir kaldığın yerden devam dostum.
Arazideki kabiliyeti tartışılmaz ancak Niva kalitesiyle daha sizi bile ikna edememişken eşinizi hiç ikna edemezsiniz. O paraya ikinci el temiz bir vitara hem size hem eşinize kendisini rahatlıkla sevdirecektir diye tahmin ediyorum