JK Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,246

JK

Yeni Üye
Yer
Babylon
Jk ya lastik takacagım cok berbat camura girmeyecek olsamda bazen girmem gerekebilir. 1000 km otoban asfalt kullandıgımda en fazla 50 100 km arası gercekten arazi kosullarında kullandıgım varsayılırsa ( bu ava vs geziye gittigmde gecerli ) kısacası tavsiyelere ihtiyacım var camurda is yapacak fakat asfalttada beni cok uzmeyecek bir lastik arayısındayım ( mudzilla vs gibi lastikler dusunmemekteyim ) 17 jant bir dezavantaj.

Etiketler
Ynt: JK Lastik

Hayır arkadaşım 17 jant artık dezavantaj değil..Artık çeşit bol...Mud tipi lastik takmayacaksanız AT çeşiti var..G.Year AT de olabilir..Ama bence değiştirmeden bir süre kullanın..

Sanırım sizde G.Year SilentArmor lastik var..ve bu Türkiyede olmayan çok yönlü bir lastiktir..Çok derin çamur harici kar ve buzda mudlardan daha iyi iş gördüğüne inanıyorum :smiley: Bence acele etmeyin..
Saygılar....

Şimdiden size bir bilgi vereyim..Yarın öbür gün eğer aracınızı yükseltecek olursanız illaki lastik ebatlarınızıda değiştireceksiniz..İşte o zaman ESP recalibrasyon ve hız modülünü satın almayı unutmayın:smiley:
Bunu kimse doğru dürüst bilmiyor..Ben çok araştırdım ve AEV de buldum..Sonuçta sizin içinde geçerli ki ESP agresif davranmasın...

malesef ben benım boyutlarda 17 bulamıyorum 17 mevcut fakat onları takarsam arac alcalıyor

255 75 17 ki buda 32 ye dek gelen bi lastik oluyor benelde buradakiler daha dusuk yanak profilne sahipler

JK' Alıntı:
malesef ben benım boyutlarda 17 bulamıyorum 17 mevcut fakat onları takarsam arac alcalıyor

255 75 17 ki buda 32 ye dek gelen bi lastik oluyor benelde buradakiler daha dusuk yanak profilne sahipler
selam JK yazılanları henüz okumaktayım.Lastik probleminizi çözebldinizmi?
Bu süreçte ne tür aksesuar ve modifikasyon yaptınız?

Bende 2 kapılıı 08. bir JK ya sahibim.Araç üzerinde küçük küçük oynamalara basladım.
En kısa zamanda tanışmak üzere.

Herkese Merhaba,

3 aydır mutlu bir 2009 jk/rubicon sahibiyim. Bu zaman zarfında LRO'dan bir takım arkadaşlar ile offroad dnemelerim bu araca olan sevgimi artırdı. Ancak geçen hafta sonu ilk defa üzerinde gelen standart 255/75 R17 AT lastikler çamurda zorlanmaya başladılar.

17" MT lastik aramalarımda sadece NANKANG N889 ları bulabildim. (http://www.nankang.com.tw/upload/N889.swf). Bu lastiği tanıyan varmı.

JK Sahipleri 17 Janta hangi MT lastikleri, daha önemlisi nereden bularak :smiley:, kullandınız? Yada bulabildinizmi?

Merhaba;
Kumho'nun KL 71 serisinde istediğiniz lastik var.Ben cjme 33lüklerinden aldım.17 jantıda mevcur Türkiye distrübütörü Üstündağ lastik.İncelerseniz size uygun olabilir.Yönlü ve güzel bir lastik

Valla 5 aylık 33" lastiklerim 1 hafta önce çıktı arabamdan.. Hem de 17'ler ve aşağıda duruyorlar ama malesef talibi var :( Benimkileri veremesemde Copper STT tavsiye ederim. Yol performansını sesi çok önemsiyorum derseniz aynı markanın ST modelini veya daha önce kullandığım ve ben dahil birçok kişinin memnun kaldığı BF Goodrich AT'leri de önerebilirim.

SELAMLAR SADECE GEZENBİLİR ÜYELERİ ÇİN YAZDIM

KDV DAHİL FİYATLAR

215 75 15 BFGOODRİCH MUD K : 250 TL

245/75R16 BFGOODRİCH MUD K : 315 TL

235/85R16 BFGOODRİCH MUD K: 325 TL

245/70R17 AT BFGOODRİCH : 310 TL,

265/70R16 AT BFGOODRİCH: 320 TL

285/70R17 AT BFGOODRİCH: 540 TL

265/70R17 AT BFGOODRİCH: 385 TL

265/70R17 BFGOODRİCH MUD K: 385 TL

255/70R16 AT BFGOODRİCH :325 TL

DAHA İYİ FİYAT YOKKK 0533 272 07 65 VEYSEL

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88948.20#ixzz2G8kc9Ris

432300_482076668509789_1368263777_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR