Merhaba Arkadaşlar bir senedir bindigim cherokee mi sattım suzikici oldum aracım 2003 model 2.0 düz vitesle orjinal ve 83000km de olan sevimli ve hoş bir arac şimdi bunu canavarlaştıracagız hayırlısı bakalım sizinlede burdan yapacaklarımı paylaşmak istedim. resimlerinide ekleyecegim.
SAYGILAR...
Ynt: JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.
öncelikle aracınız hayırlı olsun.Ben birkaç yıl Suzuki bayinde çalışmış ve buarabalara hayran biri olarak sizin adınıza çok sevindim.Gerçekten sizi kolay kolay yolda bırakmaz.Destek için birçok Suzuki gönüllüsü bulup yardım alabilirsiniz.Bunun için internet siteleri var.Tek problem aracın modifiye işlemlerinin biraz pahalı olması.Şimdiden kolay gelsin
Ynt: JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.
Lastiklerimizi taktık ama biraz sorunlar var dodiklere sürtme yapıyor bozuk yerlerde ve saga sola dönüşlerde kupadanda yükseltme işine başlıyoruz ilk olarak ön ve arka tamponlar söküldü sonra bütün hortumlar havalandırmalar ve gerekli olan herşey serbes bırakıldı ve 4cm lik 8 adet tornacıda yaptırdıgım takozları takıyoruz.