JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenancaglayan26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,448

kenancaglayan26

Yol Olsada Olur Olmasada
Yer
ANTALYA
Merhaba Arkadaşlar bir senedir bindigim cherokee mi sattım suzikici oldum aracım 2003 model 2.0 düz vitesle orjinal ve 83000km de olan sevimli ve hoş bir arac şimdi bunu canavarlaştıracagız hayırlısı bakalım sizinlede burdan yapacaklarımı paylaşmak istedim. resimlerinide ekleyecegim.
SAYGILAR...

Etiketler
Ynt: JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.

Kenan bey aracınız hayırlı olsun. Merakla bekliyoruz gelişmeleri...

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..

Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :smiley:
Fotoğrafları beklemeye koyulduk :smiley:

Yeni aracınız hayırlı olsun zj kadar zevk vericeğini sanmıyorum ama seçim sizin tabiki modifiye işlemlerinizde kolay gelsin...

öncelikle aracınız hayırlı olsun.Ben birkaç yıl Suzuki bayinde çalışmış ve buarabalara hayran biri olarak sizin adınıza çok sevindim.Gerçekten sizi kolay kolay yolda bırakmaz.Destek için birçok Suzuki gönüllüsü bulup yardım alabilirsiniz.Bunun için internet siteleri var.Tek problem aracın modifiye işlemlerinin biraz pahalı olması.Şimdiden kolay gelsin

kenan bey kesınlıkle guzel bır secım hayırlı olsun gulegule kullanın

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim resimleri atmaya başlayayım artık dahada meraklandırmayalım ...
RESİMLER...

susukiki.jpg

susukiki (2).jpg

susukiki (3).jpg

Malzemeleri hazırladık ve başladıkönce yükseltma kitimizle başlıyoruz

susukiki (4).jpg

susukiki (5).jpg

susukiki (6).jpg

yeni m\t herculus marka 245x75x16 lastiklerimizide takıyoruz ve tabi 3.8cm lik flaş larımızıda taktık

susukiki (10).jpg

susukiki (9).jpg

susukiki (13).jpg

Lastiklerimizi taktık ama biraz sorunlar var dodiklere sürtme yapıyor bozuk yerlerde ve saga sola dönüşlerde kupadanda yükseltme işine başlıyoruz ilk olarak ön ve arka tamponlar söküldü sonra bütün hortumlar havalandırmalar ve gerekli olan herşey serbes bırakıldı ve 4cm lik 8 adet tornacıda yaptırdıgım takozları takıyoruz.

susukiki (7).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR