Kaçırılmayacak Bir Land Rover

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 23burhan23 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,001
Ynt: Kaçırılmayacak Bir Land Rover

rüyalarıma girdi bu araç yaa . Nasıl bir makine ise

Etiketler

İlk ilandaki araç Land Rover Türkiye grubunu kuran Ümit Çukurel'in topladığı araç. Mehmet Ünala satmıştı, o da satıyor demek. Motor Puma, RN380 şanzıman var. Ön arka kilit vardı, muhtemel duruyordur. Ambulanstan bu kasaya çevirme, çok profesyonelce toplanmıştı. İstanbulda kaportacı Ünal Usta sanırım topladı, Defendercılar tanır...Ama 37.000 çok ucuz diyorsanız onu bilemem ;D ;D ;D

Arada bir el daha değiştirdi o araç.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Umut jandarme landı alsam yapabilirmiyiz acaba böyle yasal olarak.
Yapılır herhalde ama ucuz olmaz çok iş...Ankarada yapacak adam da öldü zaten, İstanbulda Ünal Ustayı duydum bi bu konuda tecrübeli...Bir de Antalyada Gökhan biliyor o işi ona sor bayağı araştırmıştı...Hatta 100 inç Defenderı ambulanstan yapmıştı o...

Hmmmm araştırayım biraz.3000 e var birtane land.110 inch üstü tenteli arka panel üstüne oduline tamam olur.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Hmmmm araştırayım biraz.3000 e var birtane land.110 inch üstü tenteli arka panel üstüne oduline tamam olur.
Al yap satarsın sonra...Yazarsın ilana da, maliyetinin çok çok altına satılık, 40.000 TL diye ;D ;D ;D ;D
Beni bulaştırma da naparsan yap kuzen ;D ;D ;D Ümitin telefonunu veririm sana, Gökhanınkini de veririm, ararsın anca o kadar yardım ederim ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dciğersiz.

Yavuz bey, istanbul'a gelirseniz sizi Unal usta ile tanistiririm. Ama bu is uzun sure aliyor biliyorsunuz. Hele Defender konusunda pek de iyi dusunmeyen bir kuzenle baya zor. Simdiden kolay gelsin.

edaghan' Alıntı:
Yavuz bey, istanbul'a gelirseniz sizi Unal usta ile tanistiririm. Ama bu is uzun sure aliyor biliyorsunuz. Hele Defender konusunda pek de iyi dusunmeyen bir kuzenle baya zor. Simdiden kolay gelsin.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kuzen anti landcı gerçekten.Teşekkür ederim gelince ararım sizi selamlar.

edaghan' Alıntı:
Enginciğim sen seviyorsan Defenderları yapalım sana bi Def ayıpsın ;D ;D ;D Discositin yanına güzel gider, sonra benim orta odaya taşınırsın Ankaraya ;D

umutcelikel' Alıntı:
Enginciğim sen seviyorsan Defenderları yapalım sana bi Def ayıpsın ;D ;D ;D Discositin yanına güzel gider, sonra benim orta odaya taşınırsın Ankaraya ;D
orta odada ne var diye sorsam? Belesinden Def yedek parcalari mi? Belli olmaz yarin aksam belki de bi Def sahibi olucam. Ilk yolculugumu Ankara'ya planlayayim bari

edaghan' Alıntı:
orta odada ne var diye sorsam? Belesinden Def yedek parcalari mi? Belli olmaz yarin aksam belki de bi Def sahibi olucam. Ilk yolculugumu Ankara'ya planlayayim bari