Kaçırılmayacak Bir Land Rover

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 23burhan23 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,976

Etiketler

Ynt: Kaçırılmayacak Bir Land Rover

puma motor olmasına gerek yokki zaten arac gercektende cok güzel ve saglam pazarlılkla rahatlıkla alınır...evladiyelik arac

aslanaybars' Alıntı:
puma motor olmasına gerek yokki zaten arac gercektende cok güzel ve saglam pazarlılkla rahatlıkla alınır...evladiyelik arac

Şu an aracım olmasaydı 39.000 vereyim satma geliyorum derdim.

Güzelmiş gerçekten.. Arkadaki tenteyi çıkartınca hummer'ımsı bir görüntü elde edilir bu araçla.. :smiley:

Bu araçların dizel olanını buldun mu kaçırmayacaksın.
Gerçektende çok güzel... Bununla Türkiye turu yapmayı kim istemez ki�

Evet bencede cok güzel bir arac yani daha nasil olabilirki, ömürlük olmus.

araç sahibi gezenbilir ailesinden değil sanırım. . .? özellıkleri hakkında pek bilgi verilmemiş keşke daha ayrıntılı foto bilgi vs. sahibi olabilseydik. . .

Merakimdan soruyorum; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-acil-98-000-km-de-1989-model-land-rover-37941717/detay

Bu linkteki araci ilk konusulan arac haline getirmek daha mi masrafli olur?

gonencmete' Alıntı:
Merakimdan soruyorum; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-acil-98-000-km-de-1989-model-land-rover-37941717/detay

sadece motor değişimi bile 10.000 tl yi bulur varın gerisini siz düşünün. . .

gonencmete' Alıntı:

Evet çok daha masraflı olur. Defender piyasası bu konuda nankör.Yaptığınız masrafın karşılığını hiçbir zaman alamazsınız.Hadi harcadığınız zamanı emeği geçtim maddi yani para olarak karşılığınıda alamazsınız. siz 2.5 düz dizele 30 35 tl masraf edin satıcağınız fiyat büyük ihtimalle 25-20 tl olur.Bu sebeple toplanmış araçlar tercih etmek daha mantıklı.(evladiyelik düşünmüyorsanız)

Gercekten kacirilmayacak bir aracmis. Diger puma motorlu araclarla ciddi bir fiyat farki var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,141
Kayıtlı Üye Sayımız
166,865
Kaydolan Son Üyemiz
3kızbabası

SON KONULAR

Geri