Kaçkarlar Yürüyüş Rotaları Hakkında Bilgilendirme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selahattin.t Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,146

selahattin.t

Yeni Üye
Yer
Antalya
ARKADAŞLAR KAÇKARLARA GİTMEK İSTİYORUM.ÖĞRENDİĞİME GÖRE BİR ÇOK ROTA VARMIŞ.BURALARI BİLEN DAHA ÖNCE GİDENLER VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. EN GÜZEK ROTA HANGİSİ, NERELERİN MANZARASI GÜZEL? YAKLAŞIK OLARAK 7 -8 GÜNLÜK BİR YÜRÜYÜŞ DÜŞÜNÜYORUM.ÇADIRDA VE PANSİYONDA KALACAĞIM.FİZİKİ KONDİSYON OLARAK HİÇBİR SIKINDIM YOKTUR.
BÖLGEYLE İLGİLİ BİLMEM GEREKENLER NELER?
EN GÜZEL ROTA HANGİSİ TAVSİYE VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER HERKESE İYİ FAALİYETLER DİLERİM...

Etiketler
Ynt: Kaçkarlar Yürüyüş Rotaları Hakkında Bilgilendirme

Lütfen küçük harflerle ve imla kurallarına uyarak mesaj yazınız.!

Arkadaşlar yazın 7-8 günlük kaçkar'lar yürüyüşü planlıyorum.Fakat bu bölgeyle ilgili yeterli bilgiye sahip değilim.Bölgeyi bilen arkadaşlardan ricam en güzel yürüyüş rotası hangisi? Nerelerin manzarası güzel? Yardımcı olursanız sevinirim...

Rize'nin Pazar ilçesine ulaşın. Oradan Ayder'e dolmuşlar kalkıyor.

Ayder'de bir gün konakladıktan sonra dolmuşlar ile Yukarı Kavron yaylasına çıkın. İster kamp atın ister pansiyonda konaklayın.
7 - 8 Günlük zamanınız var.

1 - 2 günü Ayder'e ayırırsınız. Kalan günleri de Yukarı Kavron çevresinde ki rotalarda ve buzul göllerinde geçirirsiniz.

Likya Yolu deneyiminiz varken Yukarı Kavron yaylasının rotalarını kimselere sormadan kendiniz keşfe çıkmalısınız.
Gitmeden net üzerinden ve Google Earthtan görüntüler toplayabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler