Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,936
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

jeep' Alıntı:
Yine çok güzel eğlenmişsiniz. Teşekkür ederiz. İnşallah Gaziantep e gideyimde hayırlısıyla beraber bir gezi düzenleyelim.
Göktuğ abi seninde olduğun bi gezi mutlaka yapmalıyız akdeniz çabuk gel

MK51' Alıntı:
Yeşillikler arasında, bol sulu, geniş katılımlı, kısaca çok keyifli bir gezi olmuş arkadaşlar... Yiyenbilir kısmını görmezden geliyorum. ;)

Bilmeyenler için, gidilen bölge ve rotalar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?... Nereden, nasıl gidilir?... Mesafeler nedir, vb. gibi?...
Fatih bu senin işin yol göster

Etiketler
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

Abi, rotayı soruyorsanız tarsusa uğradığınızda bize ulaşın yeterli gerisi kolay

BU ARADA GEZİYE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTENDE GÜZEL Bİ KAYNAŞMA GEZİSİ OLDU BİDAHAKİ GEZİYE EMİNİM KATILIM DAHA FAZLA OLACAKTIR. ADANA GURUBUNADA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİZ GERÇEKTEN HEPİNİZ KAFA DENGİSİNİZ BİDAHAKİ GEZİYE GÖRÜŞMEK ÜZERE BENDE DE BİRAZ RESİM VAR ONLARI YÜKLEMEYE ÇALIŞACAM.

Hakan abi güzel gezi oldu...bizim ilkti 2. inş. babayı kafaya alıp bi cj7 Aldırcam o unimog diyor ama :smiley:

hakan meydan' Alıntı:
Abi, rotayı soruyorsanız tarsusa uğradığınızda bize ulaşın yeterli gerisi kolay

Teşekkür ederim fakat ben, forumumuzun "bilgi paylaşımı" fonksiyonunu birazcık devreye sokayım istemiştim. ;) Yıllar sonra bile bu güzel yerlerin fotoğraflarını görenler, yöre ile ilgili birazcık bilgi bulmayı isteyebilirler... ;)

guzel bır gezı olmus,ellerınıze saglık.
paylasım ıcın tesekkurler...

hadi hakan resimleri yükle artık sende ne var ne yok bekliyoruz.

MK51' Alıntı:
Yeşillikler arasında, bol sulu, geniş katılımlı, kısaca çok keyifli bir gezi olmuş arkadaşlar... Yiyenbilir kısmını görmezden geliyorum. ;)

Bilmeyenler için, gidilen bölge ve rotalar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?... Nereden, nasıl gidilir?... Mesafeler nedir, vb. gibi?...

Papazın bahçesi Çamlıyayla'nın en çok ziyaret edilen mesire yerlerinden biridir. Çakırlı boğazından Fakılar köyüne ayrılan yolu takiban stabilize bir yoldan gidilir. Çamlıyayla merkezine 13 km uzaklıkta olup 27 tane dönemeçle Berdan Çayı'nın bir kolu olan Karageçit ırmağının düzeyine inilir. Kış mevsiminde yağışlardan yol çok zarar görmesine rağmen Bu bölgede Orman İşletme Müdürlüğü'nün koruma ve dikim alanları bulunması, Çamlıyayla Belediyesi'nin içme suyu pompaları ve alabalık havuzları bulunduğu için yol sürekli olarak araç trafiğine açıktır.
Berdan Çayı'nın bir kolunun gözü buradaki çınar ağaçlarının altından çıkar ve kırmızı benekli doğal alabalık yaşar. Vadi içerisinde muhteşem ağaçlar arasında belediyeye ait alabalık havuzları, kır gezisi yerleri ve hizmet yapıları bulunmaktadır. Bahçeden ilerisi orman koruma sahası olduğu için geçiş denetimli olarak verilmektedir. Bahçede canlı alabalık satışı yapılmaktadır. Ayrıca olta ile amatör balıkçılıkta yapılabilir.

TUĞRUL' Alıntı:
fatih etler çok güzel duruyorlardı bünyamin kardeşimin söylediği gibi damağınızla çiğnediniz değilmi,orada sanki benim arabaya benzer bir zj gördüm galiba arkadaşımızın maraş tan aldığı araba mı?maaşallah güzel duruyor nede olsa zj benim eksikliğimi gidermiştir inşaallah.Cüneyt abimi sanki rakıda yanlız bırakmışlar ama etler yine ona emanet afiyet olsun abi.

Fatih bu arada Ankara daki üç kağıtçıdan hala haber yok eee herkes esnaf olamıyor.

Tuğrul abi babamın maşşallahı vardı hakkatten etleri mükemmel yapmıştı damağımızla yedik tabi Bünyamin abiyide unutmamak lazım ikisi bir tafatan uğraştılar dediğin gibi o zj maraştan alınana zj çok güzel senin eksikliğini gidermesede aramızda bir zj vardı en azından ;D Babamıda yalnız bırakmadılar son toplu fotoda herkes babamla birlikte benzin alıyordu ;D Ankaradakide tam üç kağıtçıymış be abi ;D ;D

Bünyamin_01' Alıntı:
valla ben yarı yolda atar bir kenara dedim renoyu ama sapasağlam çıktı

Tabi ondan sonra ladayı satıp bende xj alacam dedin en sonunda ama görünce ;D

kısmetse alıcam kaçarı yok

bünyamin abi buna baktınmı tam senlik yakışır valla http://www.sahibinden.com/1990_model_amerikali_lpg_li_jeep-15WQQaXQQ13807851WQQpXQQdisplayitem

Hele bir satalım bak nasıl buluorum ben sen merak etme ;D

Tam bir aile ortamı gezenbilire yakışır bir etkinlik olmuş... Emeğinize sağlık fotoğraflar için teşekkürler... ;)

Sağolun teşekkürler

Guzel bir etkinlik olmus Paylasim icin tesekkurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR