Arkadaşlar,
İnsanlarla kaliteli bir arkadaş ve dost olabilmek için elimden gelen her şeyi yapmış ve yapmaya da devam eden birisiyim. Benim kampçı dostlarım var. Kampçı dostlarımın dostuyum. Ortada ne olmuş yaşanmış başka bir olay var nede ortada mesele edecek herhangi bir durum olduğu var. Özgürce kamp yapıyordum ve hala özgürce kamp yapmaya devam ediyorum. Birtakım oçocuklarının arkamdan ne konuştuğunun inanın hiçbir önemi yok. Yüzyüze geldiğimizde hiçbir şey olmamış gibi dostça davranmaya devam ediyorlar. Bu da değişik bir insanlık seviyesi. Kendilerini de böyle kabul etmek gerekiyor anladığım kadarıyla...
Yine de buraya yazayım arkadaşlar, Kaliteli bir insan asla bir başkasına iftira etmez. Bana göre böyle bu durum. Dostlarımızı seçmeye özen göstersek de arada kalitesizler çıkabiliyor. Bu da ne onların ne bizim suçumuz. Biz olduğumuz gibi özgür, hür yaşayan birisiyiz. Dostlarımızla kamp yapmaktan hoşlanıyoruz. Ortada bunun dışında olmuş olan herhangi bir durum veya konu yok arkadaşlar.
Benimle henüz tanışmadıysanız arkamdan söylediklerine aldanmayın. Hepsi hala benim dostlarım. Benim dostlarım benim hakkımda kötü şeyler de düşünebilirler. Ben bunu kaldırabilecek bir insanım. Ortada kaldıramayacağım bir durum olsaydı şüphesiz bunlar benim başıma gelmezdi. Ama benim başıma geldiler. Bu da benim yazgımın bir parçası olsa gerek.
İstisnasız bütün kampçı dostlarıma sevgiler ve saygılarımla.
Henüz karşılaşmadıklarımla da; Bir gün bir yerlerde karşılaşmak umudumla.