Kalk Gidelim Küheylan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 760
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 178,785
Ynt: Kalk Gidelim Küheylan

Ferhat bey zaten avustural'ya sitelerinden daha once bir cok kere inceledim. Ozellikle yukseltilebilir tavan olanlar cok iyi. Ama sizinde belirttiginiz gibi ikinci ellerinin cogunun durumu kotu alip toplamaya degmeyebilir ozellikle uretim durdugu icin parca sorunu olacaksa ilerde.

Etiketler

en az 10sene parça sıkıntısı olmaz

Küheylan kalmış gidiyor gene...
Lakin yolculuk nereye, ser verip sır vermiyor musun Ferhat hocam...
Ne yalan söyleyeyim sanki rota İskandinavya gibi geliyor bana...

Şirin ailesine ve küheylana hayırlı yolculuklar ve gönüllerince gezmelerini dilerim.

Teşekkürler arkadaşlar.

Şu an için Sırbistan'ın Nis kentine geldik. İnternet bulduk girdik.

taiga' Alıntı:
Küheylan kalmış gidiyor gene...
Lakin yolculuk nereye, ser verip sır vermiyor musun Ferhat hocam...
Ne yalan söyleyeyim sanki rota İskandinavya gibi geliyor bana...
Doğru tahmin ne diyeyim. ;D
Bakalım niyet kuzeye olsun, nereye kadar gideriz şimdiden bilemem.

Gümrük geçişleri sorunsuz oldu. İlk geceyi Bulgaristan'da Filibe (Plovdiv) otoyol dinlenme tesisinde geçirdik. Şimdi de Nis Hürriyet tesislerindeyiz. Bu akşam Macaristan'a yaklaşmayı veya Macaristan'a girneyi planlıyorum.

Şimdiden düşündüğüm planın 1.5 gün gerisindeyim. Normalde burada gecelemeyi planlamıştım. Bir dizi ufak teknik sorun da yaşadım beni bir süre bunlar oyaladı. Umarım daha büyük teknik sorunlar çıkmaz.
İnternet buldukça birşeyler göndereceğim yol konusunda bol bol not alıyoruz. Dönüşte geniş bir yazı olaşacaktır.

Görüşmek üzere
Ferhat Şirin

Şirin'(e)ler hayırlı yolculuklar güle güle gidin güle güle gelin, gümrük geçişlerinde vizelerden ve ayrıntılı ödemelerin detaylı olursa iyi olur, kuşlara lazım olacak.

Ferhat hocam hayirli yolculuklar. Insallah daha buyuk bir teknik sorununuz olmaz.

Ferhat hocam, güle güle gidin, güle güle gelin.. Bu kadar "güle güle" den sonra bol gülücüklü "şirin" fotoğraflarınızı bekliyoruz...

mayıstosböce' Alıntı:

Balığa da mı çıkacaklar İskandinavya'dan?

Küheylan yola çıkmışsa durmaz artık . İyi yolculuklar

Ferhat bey yolunuz açık , gönlünüz şen , günleriniz güneşli olsun.
Sorunsuz ve mutlu tatiller dilerim...

Şirin çiftine iyi yolculuklar diliyorum. Bizi yine güzel yazı dizileri ve fotoğraflarla süslü bir seyahat öyküsü bekliyor

Ferhat, Nermin Hanım iyi seyahatler dilerim. Foto ve gezi notlarınızı dört gözle bekleyeceğim.