Bugün kartlarda kalan diğer fotoğraf ve videoları da bir araya getirdim.
Toplam 150GB fotoğraf ve Video çekmişiz. Bunun 33GB'ı 13900 fotoğraf tarafından kullanılıyor.
Yani fotoğrafları ayıklayıp tasnif etmem için de biraz zaman geçecek. :
Geçen hafta Poyrazlarda yerinde duramıyordu, Akdeniz inmenin hayalini kuruyordu. Güneşi görünce
yollara düştü. Şirinler leyleği havada görmemişler Poyrazlardaki leyleği alıp yola düşmüşler.
Yolunuz açık olsun arkadaşlar.
Geçen hafta Poyrazlarda yerinde duramıyordu, Akdeniz inmenin hayalini kuruyordu. Güneşi görünce
yollara düştü. Şirinler leyleği havada görmemişler Poyrazlardaki leyleği alıp yola düşmüşler.
Yolunuz açık olsun arkadaşlar.
Kesinlikle bu leyleğin bu işte bir payı vardır.
İşte hep bu leylekler. Bu sene yaz başında havada gördüm. Kuzey gezisinde de bol bol gördük. En son da gidememiş zavallı bir leylek. :
Konya düzenli bir şehir. Dün Mevlana'ya gittik.
[attachment=1]
Acıkınca Konyanın en önemli lezzetleri Etli Ekmek Karışık (Mevlana) ve Furun Kebabı (aynen böyle yazılıyor.) yedik.
Aşağıda Furun kebabı
[attachment=2]
Akşam Karatay kampına geldik. Güzel bir Karavan parkı. Ben ilk defa geldim. Yanındaki Hobi bahçeleri ile Karavan parkıyla ilgilenen bekçisi de var. Çok sayıda çeşme var, Elektrik ve Tuvalet var. Gece oldukça soğuktu, trumatik sayesinde içerisi sıcacık kaldı. Sabah kahvaltıyı dışarıda yaptık.
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]