Konyalı
Ana Kamp
Arkadaşlar benim suzukinin kalöriferi epeyce geç ısıtıyor. Acaba termostattan olabilirmi? Yardım lütfen.

orjinal termostatı 82 derecedır 88 alırsanız daha ıyı olur bu arada hararet ıbrenız ortalarda da kalarıfer ısıtmıyorsa sorun kalarıfer radyatorü tıkalı demektır temızlık yada yenısıne muracat demektır hem ıbre az oynuyor hemde ısıtmıyorsa termostatı degıstırınce sorununuz ortadan kalkacaktır egerkı dahada sıcak ıstersenız klıma radyotoru ıle motor radyatörü arasına kolı kartonu radyatörün yarısını kapayacak kadar araya konulmalı ,,aracta lpg var ise oda gazı ısıtma amacı ile kalorıfere gıden sıcak suyun enerjısını ustune alarak kalorıferın verımını düşürür hararet tam yerine 90 na gelınceye kadar benzın ıle gıdersenız sonra lpg ye alırsanız kalorifer daha verimli olucaktır..Konyalı' Alıntı:Arkadaşlar benim suzukinin kalöriferi epeyce geç ısıtıyor. Acaba termostattan olabilirmi? Yardım lütfen.
Konyalı' Alıntı:Arkadaşlar benim suzukinin kalöriferi epeyce geç ısıtıyor. Acaba termostattan olabilirmi? Yardım lütfen.