Kalorifer Geç Isıtıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Konyalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,688

Etiketler
Ynt: Kalorifer Geç Isıtıyor

Konyalı' Alıntı:
Arkadaşlar benim suzukinin kalöriferi epeyce geç ısıtıyor. Acaba termostattan olabilirmi? Yardım lütfen.
orjinal termostatı 82 derecedır 88 alırsanız daha ıyı olur bu arada hararet ıbrenız ortalarda da kalarıfer ısıtmıyorsa sorun kalarıfer radyatorü tıkalı demektır temızlık yada yenısıne muracat demektır hem ıbre az oynuyor hemde ısıtmıyorsa termostatı degıstırınce sorununuz ortadan kalkacaktır egerkı dahada sıcak ıstersenız klıma radyotoru ıle motor radyatörü arasına kolı kartonu radyatörün yarısını kapayacak kadar araya konulmalı ,,aracta lpg var ise oda gazı ısıtma amacı ile kalorıfere gıden sıcak suyun enerjısını ustune alarak kalorıferın verımını düşürür hararet tam yerine 90 na gelınceye kadar benzın ıle gıdersenız sonra lpg ye alırsanız kalorifer daha verimli olucaktır..

benim arac 15 yaşında yılların birikımi var normal olarak ..araclarda genel olarak antifiriz koyucam diye suyu boşaltıgınızda bütün pislık dırek olarak kalorifer petegine gıder ve anında tıkar konu ıle alakalı bir üsül vede bır adres veriyim ..asagı yukarı petek ıcın her aracta ön gögüs sökulur işcilikli pahalı ve uzun bi iştir .. petegı yerinden sökmeden hortumlarına dışarıran ufak bi makina baglayıp 4 bar basıc 80 derece sıcaklıkta su yu ılacla yarım saat ceviriyor sonuc ıse yüz üzerinden 98 denilebilir..maslak sanayi eski kısım en alt sagda oktaykan fort servisi var onu sorun bulamazsanız ..onun tam karsısındaki radyatörcü bu ceşit işleri yapıyor gereksiz yere petek degiştirmeyin..

Konyalı' Alıntı:
Arkadaşlar benim suzukinin kalöriferi epeyce geç ısıtıyor. Acaba termostattan olabilirmi? Yardım lütfen.

Merhaba geç ısınma sorunu bendede vardı. Geçen gün aracın içini temizlerken farkettim. Benim aracımda problem torpidonun alt tarafındaki kalorifer fan motorundan çıkan boru yerinden çıkmıştı ve sıcak havayı torpidonun arka tarafına doğru üflüyordu. Haliyle aracın içinin ısınması çok geç oluyordu. Boruyu yerine taktım güzelce bantladım ve tenteli aracın içi hamam gibi oldu. O boru yolcunun ayağını vurmasıyla yerinden kolayca çıkabilecek bir konumda bulunuyor kontrol etmenizde fayda var. Kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler