Kamp Malzemelerinde Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dahacesur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,111

dahacesur

Yeni Üye
Yer
Lüleburgaz
kendime 15 gün önce bir motosiklet aldım ( cbf 150 ).kampçılığada hevesliyimdir.hiç böyle bir aktivitede bulunmadım gerçi.kendimce netten bularak seçtiğim bir kaç malzeme konusunda fikirlerinize ihtiyaç duymaktayım.doğru kararlar mı değilse sizler ne önerirsiniz.yardımlarınızı bekliyorum.çadır için husky bird http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=16&urun_id=11540&urun_ismi=Husky-Bird-Çadır-(-Panther-Fener-Hediye-) uyku tulumu için husky men http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=16&urun_id=15811&urun_ismi=Husky-Husky-Men-Uyku-Tulumu-175789-(Savor-Kene-Kovucu-Hediyeli)# mat içinse husky fullmat http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=76&urun_id=15882&urun_ismi=Husky-Fullmat-Yastıklı-Mat-3044 seçtim.bunları almayı düşünüyorum.matı ve uyku tulumunu iki tane almayı planlıyorum.kışın karda yada yağışlı havalarda kamp kuracağımı zannetmiyorum.genel olarak yaz aylarında bu işi yaparım sanırm.sizce bu seçtiklerim mantıklı seçimler mi? şimdiden herkese teşekkür ederim.

Etiketler

Ynt: Kamp Malzemelerinde Yardım

Selamlar, saat geç diye henüz görülmemiştir başlığınız.
Motorunuz hayırlı olsun, başlangıç için vazgeçilmez ve güzel motordur.
Bu ürünler güzel ve kaliteli, ancak daha makul fiyatlarda ürünler var,
Büyük marketlerdeki (Metro, Real vb.) çift katlı çadırlar işinizi görür, düşündüğünüz çadır daha profesyonel tarz birşey, malzeme ve fiyat olarak. Ben hep büyük marketlerdeki çadırları tercih ettim, hiç de pişman olmadım. Ancak çift kat olmalı..

Şişme mat benim tercih ettiğim birşey değil, askeri tip kalın matlar daha kullanışlı bana kalırsa. Belki de eski usül olduklarından öyle geliyor bana :smiley:
Tulum da gayet güzel, ancak Tchibo'da 49 liraya çok kaliteli bir tulum satıyorlar, bir göz atın derim. Yine bu fiyat civarlarında güzel tulumlar oluyor.
Kar ve yağmurda kamp yapmayacağım derseniz, tulum ve çadır biraz fazla gibi, ama ilerde fikriniz değişebilir tabi. Almışken en iyisini alayım diyorsanız alın. Ürünler benim tercih etmediğim fiyatlarda ama..

Motosiklet bölümüne de göz atarsanız, motorcu üyelerimizin gezileri etkinlikleri olacaktır, onlarla paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Kazasız sürüşler..

öncelikle motorunuz hayırlı olsun. tüm malzemelerinizi motorunuzda taşıyacağınız için öncelik olarak seçim için kriterleriniz minumum ağırlık ve minumum hacim olmalıdır. bu doğrultuda inceleyecek olursak tulumunuzu kaz tüyü şeçmenizi öneririm. standart matlar hacim olarak fazla yer kaplarlar ama şişme matlar ise katlanıcağı için çanta içine sığabilir. çadıra bakıcak olursa ultralight çadır seçmekte fayda var ve mümkünse iç tentesi ve dış tentesi ayrı ayrı kurulabilen modelleri mevcut yazın sadece iç veya dış tenteyi taşıyarak yükünüzü hafifletebilirsiniz. bunları dikkatte alarak farklı ürünlerde seçilebilir.

malzemeleri inceleyince göreceksiniz ki seçenekler çok fazla hepimiz en iyisini isteriz ama bu tamamen alım gücümüzle ilgili bunun için siz malzemeleri seçeneklendirip bilgi isterseniz daha kolay olucaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR