Arkadaşlar kendime bir kamp rotası çizdim. Gideceğim yerlere gitmiş arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Önce doğu karadeniz istiyordum. Sonra kararımı değiştirdim. Kamp günü istanbuldan otobüse bineceğim. Bursada arkadaşımla buluşup birlikte izmire geçeceğiz. İzmirden karaburuna. Karaburun otogarda indikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. 1-2 plaj önerisi okudum. Ama çadır kamp için neresi uygundur bilmiyorum. Nereleri görmeliyim tavsiye bekliyorum. Beğenirsek karaburunu 2 veya 3 gün orada kalabiliriz. Oradan urla ya geçmeyi düşünüyorum. Karaburun dan dolmuş kalkıyordur heralde. 1 gün de orada geçireceğim. Urlada nerde kalmalıyım nerde denize girmeliyim bu konularda yardıma ihtiyacım var. Urladan izmir. izmiden aydın. aydındanda bafa gölüne ulaşmayı istiyorum. bafa gölünde 2 gün kamp atacağım. Bafa gölü için çeri restourant filan yazmışlar. ama yinede bir kaç camping numarası olsa fena olmaz. Bafa gölünden köyceğiz yapacağız. Oradanda fethiye yapıp turu sonladıracağız. Fethiye otogardan dönüş bursa olacak tekrar. Planımda bir hata var mı ? Nerede kaç gün kalmalıyım? Oraya gittiğinde burayı görmeden dönme diyeceğiniz nereler var?