Kamp Rotam İçin Yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kekum3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,439

Kekum3

Ana Kamp
Arkadaşlar kendime bir kamp rotası çizdim. Gideceğim yerlere gitmiş arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Önce doğu karadeniz istiyordum. Sonra kararımı değiştirdim. Kamp günü istanbuldan otobüse bineceğim. Bursada arkadaşımla buluşup birlikte izmire geçeceğiz. İzmirden karaburuna. Karaburun otogarda indikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. 1-2 plaj önerisi okudum. Ama çadır kamp için neresi uygundur bilmiyorum. Nereleri görmeliyim tavsiye bekliyorum. Beğenirsek karaburunu 2 veya 3 gün orada kalabiliriz. Oradan urla ya geçmeyi düşünüyorum. Karaburun dan dolmuş kalkıyordur heralde. 1 gün de orada geçireceğim. Urlada nerde kalmalıyım nerde denize girmeliyim bu konularda yardıma ihtiyacım var. Urladan izmir. izmiden aydın. aydındanda bafa gölüne ulaşmayı istiyorum. bafa gölünde 2 gün kamp atacağım. Bafa gölü için çeri restourant filan yazmışlar. ama yinede bir kaç camping numarası olsa fena olmaz. Bafa gölünden köyceğiz yapacağız. Oradanda fethiye yapıp turu sonladıracağız. Fethiye otogardan dönüş bursa olacak tekrar. Planımda bir hata var mı ? Nerede kaç gün kalmalıyım? Oraya gittiğinde burayı görmeden dönme diyeceğiniz nereler var?

Etiketler
Ynt: Kamp Rotam İçin Yardım.

Karaburun, bana göre, doğasının güzelliği ve denizinin temizliğiyle mutlaka gidilmesi gereken bir yer. Ancak, Karaburun'da kamp yapan kimse görmedim. Karaburun'dan önce yol boyunca kampingler mevcut, ancak bu yerler hakkında bilgim yok(Dışarıdan bakılınca çok iç acıcı yerler değildi). Karaburun'da Mimoza koyuna gitmenizi tavsiye ederim. Koy civardında birçok pansiyon görebilirsiniz. Fiyatları makuldür. Ağaçlık bir yerde kamp kurmanıza da pek kimsenin karışacağını sanmıyorum. Yakında market ve restaurant var. Oralardan ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Karaburun'da dolmuşlar mevcut.

İzmir Kuşadası yolunda Özdere civarında kampingler görebilirsiniz. Özdere'nin denizi güzeldir.

Kuşadası'nın güneyinde Dilek Yarımadası'ndaki Milli Parka mutlaka gitmenizi öneririm. Ancak Milli Parkta gece konaklamaya izin verilmiyor. Yakındlarda kamping bulabilirsiniz.

İyi tatiller : )

Ynt: Kamp Rotam İçin Yardım.

Sizin bloğunuzdan güzel bilgiler edinmiştim. Tekrar teşekkür ederim :smiley: Fethiyede kelebekler vadisini görün dediler. Katrancı koyu da güzelmiş. En çok Bafa gölü ve köyceğizi istiyorum ben. Ama bakalım araştırmaya devam :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR