Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cengover Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,858

cengover

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Merhabalar,

Sitede bir sürü alternatif buldum ancak bu konularda yazılanlar biraz eski de olduğundan güncel fikirlerinizi almak için konu açmak istedim. Bir hafta sonu için 1 gecelik kısa bir kamp planımız bulunmakta.

Aklımda olan yerlere gelir isek,

Sülüklügöl,
Yedigöller,
Erikli Yaylası,
Bolu Aladağ,

Hafta sonu olacağı için her yerin kalabalık olma olasılığı var ancak biz mümkün olduğunca sakin bir yer seçmeye çalışıyoruz. Yukarıdaki seçeneklerden sizce hangisi en uygundur veya başka sakin, sessiz ve doğanın ortasında önerebileceğiniz bir yerler var mı?

Teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi)

Havalar ısındıktan sonra yedigölleri tercih etmemeni öneririm.Gerek Günübirlik turlar ve piknikçilerden size çok fazla alan kalmıyor. Çok kalabalık olduğu için cuma akşamı gayet temiz olan wc ler haftasonu girilemeyecek hale geliyor.
Yinede yedigöllere gidelim derseniz yukarda nazlı göle kamp atmanızı öneririm.
 

Ynt: Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi)

Aslında bizim de ana planımız Yedigöller idi, ancak çok kalabalık olma olasılığı nedeniyle alternatif yerler bakmaya başladık.

Şu an Sülüklü Göl üzerinde duruyoruz ancak orası da hafta sonu kalabalık olabilir diye okudum bir yerlerde. Geçen sene İnönü Yaylası'nda kalmıştım, Cumartesi gecesi 3-4 çadır kamp yapan insan varken pazar günü baya insan yığını olmuştu. Sanırım yazın haftasonları sakin bir yer bulmak çok zor.

Alternatif olarak Yenice Ormanları da olabilir ancak yol biraz uzak kalıyor bir gecelik konaklama için.

En alternatif olarak doğa yerine deniz kıyısı kampı yapabiliriz. Saroz Körfezinde İbrice taraflarında bir koy veya biraz daha yolu uzatarak Bozcaada da olabilir.
 

Ynt: Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi)

Bartın İnkumu, Mogada , Güzelcehisar, Filyos buralara bakın isterseniz.

Sakin ve deniz kenarıdır.
 

Ynt: Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi)

Çok büyük ihtimalle Sülüklügöl'de karar kıldık. Cumartesi öğlene kadar gidip Pazar akşamüstü saatlerinde dönmeyi planlıyoruz. Kampı gerçekleştirdikten sonra tecrübelerimizi fotoğraflar ile birlikte yazmaya çalışacağım.

Son olarak Sülüklü Göl'de kamp yapmış olan arkadaşların herhangi bir önerisi veya vereceği ipucu bulunmakta mıdır acaba? Teşekkürler.
 



Ynt: Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi)

yedigöller hafta içi nasıl oluyor ? önümüzdeki hafta içinde gitmeyi planlıyorum . Gidenler varsa yol durumu hakkında bilgi verirmisiniz , bolu yolu açık mı ?
 

Ynt: Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi)

uyarserdar' Alıntı:
yedigöller hafta içi nasıl oluyor ? önümüzdeki hafta içinde gitmeyi planlıyorum . Gidenler varsa yol durumu hakkında bilgi verirmisiniz , bolu yolu açık mı ?

Haftaiçi genelde tenha oluyor. Yaz mevsiminde ekstra bir kalabalik olur mu bilemiyorum ama sanmıyorum. Bolu yolu en son (2 ay önce) ulaşıma açılmıştı fakat kendim gitmedim.
 


Ynt: Kamp Yeri Önerisi (batıkaradeniz Bölgesi)

Merhaba,
Ben foruma yeti katıldım. Batı karadeniz yazında aklıma direkt sakarya ve akçakoca çevresi geldi. Benim önerim Sakarya Karasu'da Maden Deresi'ni ziyaret edin. Kamp,trekking ,yeşil,su hepsi bir arada. 15 dk mesafe ile denize de ulaşabilirsiniz. Kamp yeri olarak da uygun alan gösteriliyor bildiğim kadarı ile. Bu linkten de inceleyebilirsiniz. " www.karasudatatil.com "
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst