c.oguz Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 10 4 Haz 2019 #17 sevincpan' Alıntı: Edremitte zeytinlik koyunden yukariya kazdaglarinda akaleos kamp var..kesinlikle oneririm.. Genişletmek için tıkla ... Tavsiyenizi dinledik !! Akeleos çok ama çok güzel bir yer ! Hayran kaldık ve çok teşekkür ediyorum! RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sevincpan' Alıntı: Edremitte zeytinlik koyunden yukariya kazdaglarinda akaleos kamp var..kesinlikle oneririm.. Genişletmek için tıkla ... Tavsiyenizi dinledik !! Akeleos çok ama çok güzel bir yer ! Hayran kaldık ve çok teşekkür ediyorum! RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EL_Guapo Araştır, Bilene sor, Bildiğini paylaş... Mesajlar 171 Tepkime Puanı 59 Yaş 51 Yer İstanbul 4 Haz 2019 #18 An itibari ile kalabalık durumu nasıl acaba?
c.oguz Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 10 4 Haz 2019 #19 EL_Guapo' Alıntı: An itibari ile kalabalık durumu nasıl acaba? Genişletmek için tıkla ... Biz geçen hafta Cumartesi ve Pazar günü kaldık tam tıkış tıkış değildi ama malum şuan bayram haftası haliyle dolmuştur diye tahmin ediyorum. RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EL_Guapo' Alıntı: An itibari ile kalabalık durumu nasıl acaba? Genişletmek için tıkla ... Biz geçen hafta Cumartesi ve Pazar günü kaldık tam tıkış tıkış değildi ama malum şuan bayram haftası haliyle dolmuştur diye tahmin ediyorum. RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi