Kamp,Yürüyüş vs. Kullanımı için Malzeme Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan A.Argun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,756

A.Argun

Kamp I
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,sorduğum ürünlerle ilgili teorik araştırmamı yaptım,ama herzaman kullanıcı önerilerinin daha doğru yönlerdirme yapacağına inanırım.
Tek satılan pmr el telsizi(arabam olmadığı için yürüyüşlerde daha çok tercih edildiği kanısına vardım.)Termos ve katlanabilir su haznesi önerisi istiyorum.Termos için sıcak veya soğuk uzun süre derecesini koruyan,su hazneside kullanım esnasında dayanıklı,kullanılmadığı zamanda fazla yer kaplamayan ürün önerisi rica ediyorum.Özellikle tavsiye ettiği ürünü kullanan veya kullanmış arkadaşların yazması faydalı olur.
Sorduklarımın dışında kalan,farklı bir ürünüde yazmak isteyen olursa,okuyan arkadaşlara tercih konusunda yardımcı olacaktır.
Hepinize teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Kamp,Yürüyüş vs. Kullanımı için Malzeme Önerileri

SEVGİLİ ARKADAŞIM BEN BU TERMOSTAN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM..

Primus tan tüm doğa aktiviteleri ve seyahatlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz 1 lt hacimli bir termos. 563 gr gibi düşük bir ağırlığına rağmen, çift cidarlı yapısıyla içindeki sıvının ısısını uzun süre muhafaza eder.

- Kullanılan paslanmaz çelik, yüksek ısı yalıtımı sağladığı gibi uzun yıllar termosunuzu güvenle kullanmanızı sağlar.
- İçindeki sıvıyı 16 saat sıcak, 24 saat soğuk tutabilir.
- Push-Pull butonu ile kolayca bardağınızı doldurabilirsiniz.
- Dağ faliyetleri yada uzun süreli kullanım için paket içinde klasik ikinci bir kapak yeralır

TERMOS.jpg

Yalın bey teşekkür ederim.Bende dün ,aynı markanın çift bardaklı olan modelini aldım.Telsiz ve su haznesinide belirledim.Benim üzüntüm,muhtemelen bu foruma giren herkesin bir şekilde aşina olduğu bu tür malzemeler konusunda, forumda bilgi paylaşımı için isteksiz olması.Deneme ve tecrübelerimizi mümkün olduğu kadar paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum.

[attachment=1]
A.Argun' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,sorduğum ürünlerle ilgili teorik araştırmamı yaptım,ama herzaman kullanıcı önerilerinin daha doğru yönlerdirme yapacağına inanırım.
Tek satılan pmr el telsizi(arabam olmadığı için yürüyüşlerde daha çok tercih edildiği kanısına vardım.)Termos ve katlanabilir su haznesi önerisi istiyorum.Termos için sıcak veya soğuk uzun süre derecesini koruyan,su hazneside kullanım esnasında dayanıklı,kullanılmadığı zamanda fazla yer kaplamayan ürün önerisi rica ediyorum.Özellikle tavsiye ettiği ürünü kullanan veya kullanmış arkadaşların yazması faydalı olur.
Sorduklarımın dışında kalan,farklı bir ürünüde yazmak isteyen olursa,okuyan arkadaşlara tercih konusunda yardımcı olacaktır.
Hepinize teşekkür ederim.
Merhaba,bende katlanır su haznesi veya torbası olarak MSR - DromLite ürününden edindim.Uzun süredir bütün kamp faliyetlerinde kullanıyorum.kullanıslı yapısı cordura kumaşı hafif ve saglam olması kolay su doldurulabilir olması ve bir yerlere asarak musluklu bidon olarak kullanılması sevdigim ozelliklerinden.

82ec13db-8e59-4b64-b57f-c944096bd53b.jpg

Erkin bey,benimde dikkatimi çekti fakat su torbası için fiyatı yüksek geldi.Daha uygun fiyatlı birkaç seçenek üzerinde duruyorum.

A.Argun' Alıntı:
Erkin bey,benimde dikkatimi çekti fakat su torbası için fiyatı yüksek geldi.Daha uygun fiyatlı birkaç seçenek üzerinde duruyorum.

Merhaba,

Öncelikle belirtmek isterim ki diüer su torbalarına göre MSR'ın dromlite modeli çok dayanıklıdır. Bu yüzden fiyatı nispeten yüksektir ama tam tabiriyle "evladiyeliktir" :smiley: ben daha önce platypus kullanıyordum ama bir faaliyet sırasında bilmediğim ve bulamadığım nedenden dolayı delindi ve hem çantam hem kıyafetlerim su içinde kaldı. Neyse ki hava sıcaktı ama ben bir süre susuz kaldım maalesef. Üstelik fiyat farkı da o kadar fazla değil. Biraz daha para verip MSR'ı almak faydalı. Üstelik çadırda kalırken yastık olarak kullanabilirsiniz :smiley:

Sevgiler

Merhaba,şimdilik çantamın içindeki su haznesi bölümüne koyarak kullanılan Nalgene marka bir ürün aldım.Daha sonra fazladan su ihtiyacı olduğunda kullanmak için fiyatına rağmen MSR almak istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR