Mrb arkadaşlar bu siteyi çok takip ederim ama şöyle bize katılan varmı diyen birilerine rastlayamadım o yuzden kendim yazayım dedim 3-4 gün kampa gidecek birileri varsa katılabilirim, ilk deneyimim olacağı için bilen birileriyle gitmek istedim inşallah birilerine rastlarım..kafa dengi yardımsever özgür ruhlu her ortama ayak uyduran herşeye eyvallah diyen biriyim sıkıntı yaşamazsınız yani
Bende gidiyom takılırsan 3-5 çapulcu bulurum bizimkisi biraz uzun sürecek ama 3-4 günde olsa takılabilirsin eğer vaktin varsa 3-4 ay kadar takılıcaz kızlar, ayı, domuz, sivrisinek, akrep, alkol, deniz, çalılara sıçmak vs.. aktiviteler arasında uyumsağlarım demiştin biz kıçımızı ısırgan otuyla sileriz sonra ben yapmam felan diye yan çizme bak ))
yazdıklarınızı bugün gördum geçen hafta unutmuşum bakmayı önceden görseydim haftasonunu ayarlayabilirdim bu kadar yakın zamanda kamp yapan biri olcağını kestiremedim. szrcnzk irtibatı koparmayalım bi sonraki kampa kesin katılırım yeterki 1 hafta öncesinden tarihi bileyim.
Bende gidiyom takılırsan 3-5 çapulcu bulurum bizimkisi biraz uzun sürecek ama 3-4 günde olsa takılabilirsin eğer vaktin varsa 3-4 ay kadar takılıcaz kızlar, ayı, domuz, sivrisinek, akrep, alkol, deniz, çalılara sıçmak vs.. aktiviteler arasında uyumsağlarım demiştin biz kıçımızı ısırgan otuyla sileriz sonra ben yapmam felan diye yan çizme bak ))
siyah75 sen hangi şehirdesin ben ankaradayım bundan sonra haberleşelim ozaman ankara çevresinde kamp-yürüyüş yapılcak çok yer var...benim bir dahaki planım ılgaz tarafında bir yerler gerçi ama bakalım bundan sonra kamp çok olur zaten yaz geliyor
siyah75 sen hangi şehirdesin ben ankaradayım bundan sonra haberleşelim ozaman ankara çevresinde kamp-yürüyüş yapılcak çok yer var...benim bir dahaki planım ılgaz tarafında bir yerler gerçi ama bakalım bundan sonra kamp çok olur zaten yaz geliyor
dostum valla süper olur uygunsam katılırım, eskiden beri kafamda ama çevremdeki arkadaşlarım pek benm kafada değiller .. istanbuldayım ben ... https://www.facebook.com/spolat1905