Kampa Giden ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan siyah75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,365

siyah75

Yeni Üye
Mrb arkadaşlar bu siteyi çok takip ederim ama şöyle bize katılan varmı diyen birilerine rastlayamadım o yuzden kendim yazayım dedim :smiley: 3-4 gün kampa gidecek birileri varsa katılabilirim, ilk deneyimim olacağı için bilen birileriyle gitmek istedim inşallah birilerine rastlarım..kafa dengi yardımsever özgür ruhlu her ortama ayak uyduran herşeye eyvallah diyen biriyim sıkıntı yaşamazsınız yani ;)

Etiketler
Ynt: Kampa Giden ?

17-18 mayısda yedigöller kampı düşünüyorum ilgilenirsen http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103095.0 bu sayfaya bakabilirsin :smiley:

Bende gidiyom takılırsan 3-5 çapulcu bulurum bizimkisi biraz uzun sürecek ama 3-4 günde olsa takılabilirsin eğer vaktin varsa 3-4 ay kadar takılıcaz kızlar, ayı, domuz, sivrisinek, akrep, alkol, deniz, çalılara sıçmak vs.. aktiviteler arasında uyumsağlarım demiştin biz kıçımızı ısırgan otuyla sileriz sonra ben yapmam felan diye yan çizme bak :smiley:))

yazdıklarınızı bugün gördum geçen hafta unutmuşum bakmayı :( önceden görseydim haftasonunu ayarlayabilirdim bu kadar yakın zamanda kamp yapan biri olcağını kestiremedim. szrcnzk irtibatı koparmayalım bi sonraki kampa kesin katılırım yeterki 1 hafta öncesinden tarihi bileyim.

e.jon' Alıntı:
Bende gidiyom takılırsan 3-5 çapulcu bulurum bizimkisi biraz uzun sürecek ama 3-4 günde olsa takılabilirsin eğer vaktin varsa 3-4 ay kadar takılıcaz kızlar, ayı, domuz, sivrisinek, akrep, alkol, deniz, çalılara sıçmak vs.. aktiviteler arasında uyumsağlarım demiştin biz kıçımızı ısırgan otuyla sileriz sonra ben yapmam felan diye yan çizme bak :smiley:))

kıçımızdan korksak arkamızda taşımazdık e.jon :smiley:) 3-4 ay kamp yapıcaksan yerlerini bildirirsen haftaya katılabilirim size..?

siyah75 sen hangi şehirdesin ben ankaradayım bundan sonra haberleşelim ozaman ankara çevresinde kamp-yürüyüş yapılcak çok yer var...benim bir dahaki planım ılgaz tarafında bir yerler gerçi ama bakalım bundan sonra kamp çok olur zaten yaz geliyor :smiley:

szrcnzk' Alıntı:
siyah75 sen hangi şehirdesin ben ankaradayım bundan sonra haberleşelim ozaman ankara çevresinde kamp-yürüyüş yapılcak çok yer var...benim bir dahaki planım ılgaz tarafında bir yerler gerçi ama bakalım bundan sonra kamp çok olur zaten yaz geliyor :smiley:

dostum valla süper olur uygunsam katılırım, eskiden beri kafamda ama çevremdeki arkadaşlarım pek benm kafada değiller :smiley:.. istanbuldayım ben ... https://www.facebook.com/spolat1905

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR