Kampçılığa Başlangıç İçin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,001

olee

Yeni Üye
Arkadaşlar ben kampçılığa yeni başlıcak birisiyim ilk olarak çadır konusunda arada kaldım. Planım bahar ve yaz aylarında kamp yapmak bu nedenle http://www.sportcity.com.tr/Campo-2-3-Mevsim-Cadir,PR-4300.html çadır ilk başlarda cazip gelirken daha sonraları kış aylarında yapmak istermiyim diye düşündüm ve b çadırı buldum http://www.hepsiburada.com/liste/husky-bizam-green-light-2-kisilik-cadir/ReviewsProduct.aspx?productId=outmy157388&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=Outdoor&Id=34676&r=0 açıkcası arada kaldım

Lafuma Campo 2-3 mevsime 200 lira mı vermek daha mantıklı yoksa 250 lira verip Husky Bizam`ı mı almak ?

Etiketler
Ynt: Kampçılığa Başlangıç İçin

Merhaba......
Hayırlısı olsun... umarım kampçılığı seversiniz....Doğayı seviyorsanız zaten kampçılığı da seviyorsunuz demektir......
Ben olsam Husky'den şaşmam.......
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=28&alt_kat_id=185&id=3744&isim=Husky-Yeni--Bizam-%C3%87ad%C4%B1r-(ledli-Fener-Hediyeli)

Linkteki çadırı küçük bir pazarlıkla uygun fiyata alabilirsiniz........Bilginiz olsun......

Kadir Abi güzel söylemiş....
Bu arada Husky Bizam Atlas'da 216'ya alınabiliyor....

http://www.atlaskamp.com/husky-cadir-bizam-4-mevsim-2-kisilik/

zucchero' Alıntı:
Kadir Abi güzel söylemiş....
Bu arada Husky Bizam Atlas'da 216'ya alınabiliyor....

http://www.atlaskamp.com/husky-cadir-bizam-4-mevsim-2-kisilik/

Husky bizam dan şaşma ama.... ATLAS tan alma.Ne firmalarından yüzyüze ilgilenen var,nede internet üzerinden ilgi var,Face sayfaları şikayetlerle dolu.Ve şikayetleride silmeye başladılar.Tam 5 gündür mailime cevap verip bir pantalon beden ölçüsünü bildirmediler,Telefonları açan yok.Bir kişinin yazdığı şikayetin altına yorum yazdım durumu bildirdim.Alperde aynı yere kendi şikayetini yazmış.Hepsini silmişler.

Buyuk sozu dinleyin......everest'i arayin selamimi soyleyin.....gerisine karismayin.....;-)

Ben de atlaskamp dan husky guzzle çanta aldım ama siteyi fazla araştırmamıştım hatta araştırmadım denilebilir, neyse siparişi verdim google dan bir baktım ki şikayet kaynıyor içime kurt düştü, ama 2 gün sonra çanta elimdeydi, daha sonra kayland m11 ayakkabı aldım aslında başka bir ayakkabı almıştım o kalmamış stokta gözükmesine rağmen neyse bunu telafi ettiler ve o ayakkabı da hemen geldı hatta bir büyük numarasını daha sonra elimdekiyle değiştirdim ve hiç sorun yaşamadım, ve en son 2 hafta önce petzl corax kemer aldı siparişimden 2 gün sonra elimdeydi + olarak gerek telefon gerekse mail direk olarak cevaplarımı aldım, bu okuyanlara garip gelebilir ama gerçekten böyle oldu.Ve önümüzdeki günlerde de eğer bitmezse husky bret light çadır alacağım umarım o alişverişimde de sorun yaşamam.

okankaya' Alıntı:
Ben de atlaskamp dan husky guzzle çanta aldım ama siteyi fazla araştırmamıştım hatta araştırmadım denilebilir, neyse siparişi verdim google dan bir baktım ki şikayet kaynıyor içime kurt düştü, ama 2 gün sonra çanta elimdeydi, daha sonra kayland m11 ayakkabı aldım aslında başka bir ayakkabı almıştım o kalmamış stokta gözükmesine rağmen neyse bunu telafi ettiler ve o ayakkabı da hemen geldı hatta bir büyük numarasını daha sonra elimdekiyle değiştirdim ve hiç sorun yaşamadım, ve en son 2 hafta önce petzl corax kemer aldı siparişimden 2 gün sonra elimdeydi + olarak gerek telefon gerekse mail direk olarak cevaplarımı aldım, bu okuyanlara garip gelebilir ama gerçekten böyle oldu.Ve önümüzdeki günlerde de eğer bitmezse husky bret light çadır alacağım umarım o alişverişimde de sorun yaşamam.

Zaten sıkıntı sipariş verilen malın geç gelmesi,gelmemesi anlamında değil,Sitedeki beğendiğiniz size uygun olan ürünü sipariş verdiğinizde geliyor.Bende zaman zaman başarılı alışverişler yaptım.sorun maille veya telefonla .........bilgi alma,beden sorma.....gibi konularda size geri dönecek,muhatap olacak kişiyi bulamama....en azından benim sorunum bu yöndeydi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR