Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
Arkadaşlar,
Kendilerine bu girişimimize katılırmısınız? şeklindeki davetim üzerine bugün itibarıyle Sayın Abdi Uçar (dalgıç), Erden Bayraktar (erdenbay), Cavid Sezen (gezmen), Yaşar Özalp (özalp), Kenan Tüzün (acemikaravancı), Salih Bayar (bayar28) Muammer Ekmekçi (bymuammer) Semih bey (impesa) de aramıza katılımlarıyla 30 kişiye ulaştık.
Hepiniz aramıza hoşgeldiniz...
Katılımların artması dileğiyle girişimimizle ilgili düşünce ve önerilerinizi de bekliyoruz. Tamam çok güzel bir grup oluşturuyoruz. Devamındaki önerilerinizi de yazarsanız toplantımızdan önce görüşeceğimiz konular hakkında gündemi oluşturma ve bir düzen içinde çalışma imkanımızın olacağını düşünüyorum.
Diğer bir hususda katılımcı arkadaşlarımızın kendi şehirlerinde de aynı şekilde yapılanabilmeleri için birbirleriyle temasa geçmelerinin çalışmamızın başarısı açısından çok önemli olacağını ifade etmek isterim. Bursadaki arkadaşlarımızın Yusuf beyle (ykamas) temasa geçmelerini bende bilhassa rica ediyorum. Çok tekrarlandı ama lutfen profil bilgilerinizi güncellerseniz hangi şehirlerde olduğumuz,ad ve soyadımız,yaş ve cinsiyetimizin bilinmesi ile bunları daha kolayca yapmamız imkanının olacağını birkez hatırlatmak isterim. Birbirimize kendi isimlerimizle hitap etmemizin daha iyi olacağına sizlerinde katılacağınızı umuyorum.
En kısa zamanda görüşmek üzere selamlar...
KATILIMCILAR (Yanıtlama sırasına göre)
Özden hanım bayan olarak sizi tek geçiyoruz
1- Ahmet Oral yasiko İstanbul
2- Yusuf Aybek yaybek İstanbul
3- Özden Ener ozdener İstanbul
4- ...... ....... orbay74 .............
5- Haldun Uluengin hiç İstanbul
6- Kadir Yaz kyaz75 Ankara
7- ....... ......... şado .............
8- Kenan Akça kenan akca Bolu
9- Oğuz Sevim teos İstanbul
10-İnsel İnal mebus İstanbul
11-Uğur Ergun Ay Ergun ..........
12- Ahmet Hakan aslanahmet İstanbul
13- K.Cenk Gürsel cengo1965 Sakarya
14- Gencay ..... gencay Ankara
15- Bülent ..... mayıstosböce Sakarya
16- Selçuk Sünetçi selsun İstanbul
17- Volkan Kaya orion İstanbul
18- Kadir ...... A.kadir İstanbul
19- Yusuf Kamas ykamas Bursa
20- ..... ....... vehbi42 Bursa
21- Ömer Sak osak İstanbul
22- ....... ........ emekli balıkçı ............
23- Abdi Uçar dalgıç İzmir
24- Erden Bayraktar erdenbay Bursa
25- Cavid Sezen gezmen Akhisar
26- Yaşar Özalp özalp ..........
27- Kenan Tüzün acemikaravancı Ankara
28- Salih Bayar bayar28 İstanbul
29- Muammer Ekmekçi bymuammer Elazığ
30- Semih ....... impesa Ankara
31-