Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,661
Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Öncelikle Ahmet Bey'e bu konuyla ilgili yeni topic açtığı için teşekkür ederim.
Ahmet Bey'in her zamanki gibi karikatür ve fotoğraflarla süslediği mesajlarını gülerek, keyifle okudum. Zaten başta kendisi de "geyik muhabbeti" yapacağını söylemiş ama nedense bazıları çok ciddiye almış söylediklerini. Bundan da şu çıkıyor; biz "geyik muhabbeti" yapmayı beceremiyoruz galiba. Hayati Bey'in kulakları çınlasın :smiley:
Benim sormak istediklerimi çok iyi anlayıp madde madde yazmış Ahmet Bey. Sayın Taiga da "hem erkeklerde hem de eşlerinde rahatsızlık durumu" diyerek konuya daha da açıklık getirmiş.
Evet İnsel Bey şaka yapmadım gerçekten merak ettim. Sizde böyle bir sorun olmayabilir, ama herkes sizin gibi düşünmeyebilir değil mi? Gerçi bu sitede hemen hemen herkesin son derece uygar kişiler olduğundan eminim. Ama bir kamp yerine gittiğinizde orada bulanan insanlar aynı düşüce yapısı ve görüşte olamıyor maalesef.
Ahmet Bey'in dediği gibi özgüveni olan kadınların erkeklerden korkusu ve sorunu yoktur bence de. Ama ya eşler yanlış düşünürse diye tedirgin olmak da var tabii...
Gerçi bu insandan insana değişen bir şey. Her insanın karakteri farklı. Her neyse ben zaten herkesin görüşlerini alıp amacıma ulaşmış oldum. Katılan herkese teşekkürler...

Sevgiler.
 

Etiketler
Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

ozdener' Alıntı:
... Zaten başta kendisi de "geyik muhabbeti" yapacağını söylemiş ama nedense bazıları çok ciddiye almış söylediklerini. Bundan da şu çıkıyor; biz "geyik muhabbeti" yapmayı beceremiyoruz galiba.

Özden Hanım,
ben sizin daha önceki mesajınızı esas alarak konuya sizin samimi olarak cevapları merak ettiğinizi düşünerek cevap yazdım. Konuyu da sizin yeni konu açmadaki zafiyetinizden dolayı Ahmet bey'in açtığını biliyorum. Dolayısıyla orada Ahmet Bey'in geyik muhabbetine dahil olması için cevap yazmadım. Bu sorudan amaç "geyik muhabbeti yapmak" idi ise, ben konuyu, diğer tüm konular gibi "ciddiye alıp" cevaplamış birisi olarak yazdığım cevabımı siliyorum.

Moderatör olarak, geyik muhabbeti içerikli sohbetlerin, bu amaçla açılmış olan "serbest muhabbet köşesi"nde yapılmasını rica ediyorum.
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Özdal bey,

Aslında “geyik muhabbeti” nden kasıtla başka yerlere atıfta bulunuyor ve gayet ciddi bir şekilde konuyu tartışıyoruz. Benim ve mesajından anladığım üzere Özden hanımın bu topikteki amacı gayet net bir şekilde maddeler halinde sıralanmış çekinceler hakkında katılmak isteyen herkesin samimi görüşlerini almaktır. Hiç kimsenin ciddiyetinden şüphe etmediğim gibi,herkesin görüşünü de saygı duyuyorum.

Dolayısıyla aramızda bir yanlış anlaşılmanın olduğunu düşünüyor ve cevabınızı tekrar ekliyerek sinirli değil, yapıcı, hoşgörülü moderatörümüzü tekrar aramızda görmek istiyorum. :smiley:

Sevgiler

Ahmet
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Ben kimseyi yargilamadim. Durumuda geyik muhabbeti olarak algilamadim. Eger yanlis bir kelam ettiysem kusuruma bakmayin. Aslinda bu tip gorusu biliyorum ve her zamanda tepki duyuyorum. Hassasiyetim bundandir. Kadinlarin ozgurlugunu kisitlayan bu goruslerle her zaman mucadele etmek gerekir. Ahmet Bey'e ayrica tesekkur ederim bu konuyu actigi icin. Ama koydugu ve sonradan kaldirilan fotograflar icin degil. Sadece acik sozlulugu ve medeni cesaretiyle farkindaligimizi arttiran sorular sordugu icin.
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

konu baslıgı adı altında benımde bazı dusuncelerım var (nacızane).
evet, bazen esımle bırlıkte boyle durumlarla karsılasıyoruz . bunların ıcınde bazen de fazla canayakınlık gosteren ve rahat davranıslı bayanlar ıle dıyalogumuz olmustu .
edındıgım tecrubelerıme dayanarak , bayan eslerın sınır tahammullerını hıc bır zaman akıldan cıkarmamak gereklı benım ıcın . alşcak sesle yabancı bır hanımla konusmak , ortamın bıraz uzagında muhabbete gırmek sık sık dıyalogu uzatmak gayesı ıle soru sormak sıze ıkramda bulundukları zaman mubalagalı metıyeler duzerek tesekkur etmek arada bır guzellıgını vurgulamak gıysısını begenmek sacını makyajını gulusunu hoş buklmak bazen de bırlıkte eglenmek ıcın esınızın fıkrını almaya yeltenmek.......uzar gıder . ıste boylebır durum karsısında bazı eslerın tansıyonu tavan yapıp tatılı sıze zehır etmek ıcın akla hayale gelmıyecek ezıyet ve tepkılerle karsılasılabılır (ım) . ayrıca esllere yanlıs dusunduklerını ıfade etmek ıcınde fazla ısrarcı olmamak gerekır zıra kadınların cogunun kıskanclık genel yeteneklerı oldugunu tahmın ettıgımden , donkısotluk durtumu de gızlı tutmaya calısırım. en ıyısımı begenınızı umursamıyormus modunda tutup arıza ya sebebıyet vermemek lazım ne de olsa tatılın somurtkan bır cehreyle surdurulmesı sonucu yapıcı olmak ve nes'eyı gerı getırmek ıcın epey maymunluk yapmak gerekıyor. aman ne şamın şekerı ne arabın yuzu demısler ..... parola: en guzel bayan en maharetlı bayan hatta en genc gorunumlu bayan sızın esınız olmalı . e yanı ne derler . karda yururlermıs de ızlerı falan fılan . pek o taraklardakı bez de ıbrısım kumas olmaz herhalde.
ha... ahmet beyın koydugu resımlere bakınca bır sey dıkkatımı cektı.arka ınsaattakı ıscıler oyle paydosu falanmıydı acaba . pek beceremem de dıyorumkı bır baslşıkta ''rontgencılere karsı korunma ve onlemlerı'' olabılırmı. benı rahatsız ettıgıne gore bayanları cok daha fazla rahatız eder dıye dusunuyorum.
yazımın ıcerıgıne bıraz tebessum bulastı ısede konu benım ıcın onemlıydı.
saglık sevgı ve saygılar.
 



Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

İnsel dostum,

Her ne kadar bana giydirdiysen de :smiley: senin konuyla ilgili hassasiyetine olan inancım dolayısıyle gayet normal karşıladım. Resimlerin (kaldırılanlar dahil) gayet ironik bir şekilde konunun anlaşılmasına yardım etmekten başkaca bir amaç taşımadığını, yetişkin ve olgun kişiler olduğumuz varsayımıyla oraya konduğunu bilmeni isterim. Aramızdaki yanlış anlamaların birbirimizin kişilik ve yazım tarzlarına henüz tam olarak vakıf olmamaktan kaynaklandığını düşünüyorum.

Benim amacım her konuda tatlı tatlı tartışmak. Kimseyi üzmek, rencide etmek gibi bir çabam yok.

Yine hoşgörünüze sığınarak bir fıkrayla yanlış anlamalara bir son vereceğimize inanıyorum.

Temel ile İdris yabancılara özenip eş değiştirerek seks yapmaya karar verirler. O gecenin sabahında Temel uyanır, yatağında doğrulur, bir keyif sigarası yakar ve yan tarafına dönerek;

- ''Ula İdris şimdi bizim karılar ne yapıyordur acaba''... :D :D :D


Sevgiyle kalın

Ahmet
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Özden Hanım, bence 3 bayan kamp yaparken içlerinden biri Yasemin Yalçın'ın tiplemelerinden Şuayip'in kılığına girebilir. Böylece sorun morun kalmaz...


Bende "geyiğe" katılayım dedim. :D
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

İnsel Bey size çok teşekkür ederim. Kadınların özgürlüğünü kısıtlayan bu görüşe tepki duymanız sizin anlayışınızdan kaynaklanıyor zaten. Ama maalesef ülkemizde azınlıktasınız. Keşke sizin gibi insanlar çoğunlukta olsaydı. :'(

Mehmet Bey, tabii ki zaman zaman espri yaparak konuyu tartışmak en güzeli. Çok içten, samimiyetle yazdığınız yazıyı büyük bir zevkle okudum. Benim de çekincelerim bunlardı zaten...

Özdal Bey, ben bu konuyu geyik muhabbeti yapalım diye açmadım. Öyle olsaydı serbest muhabbet köşesinde açardım zaten. Dikkat ederseniz o bölüm ilk açıldığında "işte esas geyik muhabbetimizi burada yapabiliriz" diye bir mesaj atmıştım.
Sadece merakımdan sormuştum. Ama fikir alışverişi yaparken espriler yapmak, fıkralarla, karikatürlerle süslemek forum kurallarına aykırı ise haklısınız...
Ben diğer arkadaşların yazılarını yanlış anladığımı sanmıyorum. Ancak siz nedense benim yazılarımı hep yanlış anlıyorsunuz. Bu büyük bir ihtimalle ilk defa bir foruma üye olup hiç tanımadığım insanlarla fikir alışverişinde bulunduğumdan, kendimi yeterince açık ve net ifade edemememden kaynaklanıyor. Acemilik işte.. Keşke daha önce kadın forum sitelerine filan üye olsaymışım. Tecrübe kazanırdım :smiley:

Neredeyse bu soruyu sorduğuma soracağıma pişman olacağım :-X

Sevgiler.
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Yok Hakan Bey ben yanıma Angelina ve Scarlett'i alıp Ahmet Bey'in ve eşinin kamp yaptığı yere gitmeyi düşünüyorum... ;D ;D
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Sevgili Ahmet Dostum, giydirmek mi? Estagfurullah. Aslinda bu tip hassas konulari yazi ile ifade etmek cok zor. Ses tonlari ve mimikler gundelik hayatta gercekten konudaki anlamin yaridan fazlasini degistiriyor. Belki benim sıkıntım bu ozelliklerin foruma yansimamasindan kaynaklandi. Aklima bile gelmez bu tip bir yaklasim.
Karavanimizin yani her kisiye (hercins, bicim ve siniftan) acik. Yeterki
1. Mangal dumani ustumuze gelirse mangalin yonunu degistirebilecek duyarlilikta olsun.
2. Manzarami kapatarak park etmesin
3. Caldigi muzik benimkine karismasin.
Sevgiler. Insel
 



Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

İnsel,

Mesaj doğru olarak alınmıştır. (seninde söylediğin gibi bey kısmını bıraktım) :smiley:

En kısa zamanda görüşmek üzere

Ahmet
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Özden hanım,

Scarlett'de geliyor mu ? Görüştünüz mü ? Teyid etti mi ? Ne zaman ?
Sizden ricam söyleseniz sevgilisi ile gelmesin. ;D ;D ;D

Not:Tanıdığınız iyi bir avukat var mı ?

Sevgiler

Ahmet
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Bana göre soru "ailecek yapılan kamplarda yan komşunuzun bekar bir grup olması sizi rahatsız eder mi?" şeklinde olmalıydı.

Bu soru ve konu başlığı yanıtının tamamen kişilerin karakteri/yapısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. ;)
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

sn yasıko (ahmet bey) ın yazdıklarından benım edındıgım .
kullanmıs oldugu uslub benı rahatsız etmedıgı gıbı yararlıda buluyorum.konuların ılgıcekılmesı gereken bolumlerıne koydugu ılgınc espırı yetenegıde (hafıf erotık) herkezın katılımını koruklemesı acısından dopıng etkısı gerceklestırdıgı nı dusunuyorum .baksanıza her turden ne guzel maksat aynı olan bır cok degısık yorum bıcımlerı olusturuyor . yetenek olarak kabul edıyor tebessumle okuyorum.
mehmet.
 

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Oy oy oy konu ne kadar derinleşmiş walla kaçırdığım için çok üzüldüm. Bende iki kelam edeyim dedim. Yalnız 3 bayan ne demek bunu anlamış deilim. 3 kişi bunun erkek yada bayan olması ne değiştirirki.Eğer insanlar medeni ise. Heee ülkemizde şunu değiştirir eger bu üç insan erkekse iki dubleden sonra biraz sapıtmaya başlarlar :smiley:)))) Aman lütfen kimse bişe demesin bu sadece biraz yüksek bir ihtimal :smiley: Buaradaki arkadaşlarımı tenzi ederek soyluyorum.
5 sene evvel eşimi kaybettim. 21 senelik birlikteliğimde etrafta hoş bir bayan gördüğümde hep onunla paylaştım ve gösterdim.Bununda hiç bir sıkıntısını görmedim. Kıskançlık güvensizlik göstergesidir (bu tabiki benim kişisel görüşüm katılmaya bilirsiniz). Aramızda güven sorunu hiç olmadığı için hiç bir zaman sorun yaşamadım.
Su anda bekar bir erkek olmam hasebiyle eğer yanımdaki karavandaki üç bayan benden rahatsız olmuyorsa benim için sorun yok :smiley:))
Size iyi tatiller Özden hanım , üç bayan da olsanız, tek bayanda olsanız önemli olan insanların etraflarına nasıl baktıkları. Güneş gözlükleri ile mi bakıyorlar yoksa gönül gözleri ile mi.......
Sevgiler
Ömer
 



Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

ozdener' Alıntı:
Yok Hakan Bey ben yanıma Angelina ve Scarlett'i alıp Ahmet Bey'in ve eşinin kamp yaptığı yere gitmeyi düşünüyorum... ;D ;D
Özden hanım Angelina ve Scarlett olayına Ahmet bey cevabı vermiş zaten.Görüyorsunuz kimin geldiği ve gelenlerin tutumları belirleyici oluyor.Ancak şu varki medeni sınırlar içerisinde,saygılı olduktan sonra herkes herkesin yanında kamp yapabilmeli ;D ;D ;D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,518,000
Kayıtlı Üye Sayımız
172,098
Kaydolan Son Üyemiz
mesut44dg

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst